Oudestraat 230-1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8261CA
Ligging:
in centrum
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
100m²
Inhoud:
355m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Wat een uitzicht! Als u hier woont kunt u dagelijks genieten van een vrij uitzicht over De IJssel.

    Het levendige centrum, bestaande uit winkelstraten, het theater, uitgaansgelegenheden en een gezellig horecaplein met diverse restaurants en terrassen is letterlijk om de hoek gelegen.

    Parkeren is geen probleem aangezien er voldoende parkeerplekken voor de deur zijn (betaald/vergunning). Op enkele minuten lopen kan men kosteloos parkeren.

    Het betreft een licht en ruim appartement waar u zo in kunt. Gelegen in een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit een winkelruimte en 2 woningen. Groot voordeel is dat de woning een eigen opgang heeft, zodat er geen gezamenlijke ruimtes zijn.

    Indeling

    Begane grond
    Eigen entree, hal, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

    Eerste verdieping
    Hal, woonkamer, open keuken, toilet, trapopgang naar de tweede verdieping en een bijkeuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, inbouwspots, vaatwasser en combi-oven. In de bijkeuken bevindt zich de c.v ketel en wasmachineaansluiting. Vanuit de lichte woonkamer met drie grote ramen aan de voorzijde heeft u werkelijk fenomenaal uitzicht over rivier de IJssel.

    Tweede verdieping
    Royale overloop met 2 inbouwkasten, 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, badkamermeubel met wastafel en een douchecabine.

    KAMPEN
    Kampen is een stad met een rijke historie die diep verankerd is in het middeleeuwse verband van Hanzesteden. Al ver voordat de gouden eeuw Nederland zijn welvaart bracht, was het de handel door de Gilden met de overzeese Hanzesteden die Kampen deed uitgroeien tot een middeleeuwse stad van formaat. Hout, was, barnsteen, hars, huiden, vis, rogge werden getransporteerd in zeewaardige zeilschepen zoals de Koggeschepen, éénmasters van 15 tot 30 meter, waarvan een replica uit de 14de eeuw te bewonderen valt aan de Koggewerf in Kampen. De stad kwam tot grote bloei in de 14de en 15de eeuw en dat is nog steeds te zien aan de toen flink uitgebreide stadskern.

    Ook nu nog is Kampen een stad in ontwikkeling, met culturele festiviteiten als 'Sail Kampen', de 'Kamper Ui(t) dagen' en 'Kerst in Oud Kampen'.
    Door de Hanzelijn en een uitgebreid wegennetwerk zijn noordelijk Nederland als ook de Randstad goed te bereiken binnen acceptabele reistijden. Via het 'kampertreintje' is NS-station van Zwolle op 15 minuten afstand.

    Beleef het met uw eigen ogen en plan een bezichtiging in via ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.