Oostzeestraat 11, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8262ER
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
129m²
Perceeloppervlakte:
224m²
Inhoud:
447m³
Bouwperiode:
1950
Plaats woning op:  




  • Ruime hoekwoning met veel pluspunten! Dit huis is namelijk volledig gemoderniseerd, nageïsoleerd en verder verduurzaamd middels zonnepanelen. Daarnaast beschikt de woning over o.a. 4 slaapkamers, een garage, een berging en een overkapping.

    Hip wonen in Kampen. Dat kan goed in deze buurt. Oostzeestraat 11 is gelegen in de buurt Hanzewijk en Greente. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een rustige buurt. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Kampen, winkelcentrum De Hanzewijk en het stadspark.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, ruime hal, trapopgang, kelder onder de trap, toiletruimte, dichte keuken en een ruime woonkamer met een gashaard, strak afgewerkte vloer en plafond.

    Vanuit de woonkamer heb je ruim zicht door de straat. De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken welke is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

    Eerste verdieping
    Overloop, toilet, badkamer, wasruimte en 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2) beschikt over een balkon en ingebouwde kasten. De 2e slaapkamer beschikt over een inbouwkast.

    De badkamer is ingericht met groot hoekbad, een wastafel en een ruime douchehoek. Ideaal is het feit dat er een 2e toilet is op de verdieping, welke gescheiden is van de badkamer.

    Tweede verdieping
    Overloop, berging, opstelling cv-ketel en 2 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel en 1 met een dakraam.

    Bijgebouwen
    Achterop het perceel is een vrijstaande stenen garage aanwezig met aansluitend een stenen berging. In de hoek van de achtertuin hebben de eigenaren een houten overkapping gerealiseerd. Deze is voorzien van een houtkachel en glaswanden, waardoor je hier tot in de late uurtjes en ook met koudere dagen heerlijk kunt zitten.

    Belangstelling voor dit leuke huis? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.