Oeverwal 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 515.000,- k.k.
Postcode:
8266JK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
275m²
Perceeloppervlakte:
352m²
Inhoud:
1068m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte!

    Deze woning is voorzien van maar liefst 6 ruime slaapkamers, dus aan ruimte geen gebrek. Verder is de woning luxe afgewerkt en voorzien van alle gemakken.

    De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer (Travertin) en vloerverwarming. De ruime woonkamer is straatgericht en voorzien van een erker en sfeervolle gashaard. De luxe woonkeuken is gelegen aan de achterzijde en heeft een spoeleiland met vaatwasser, verder zijn er een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven aanwezig en is de keuken afgewerkt met granieten blad. Vanuit de eethoek kan je via de tuindeuren de keurig aangelegde tuin in. Het terras is onderheid en voorzien van dak platanen. Vanuit de bijkeuken kan je ook de tuin, maar ook de garage in. Deze is volledig geïsoleerd, verwarmd en heeft een uitstortgootsteen met warm en koud water.
    Het toilet is voorzien van een hangend toilet, fonteintje en urinoir.

    Op de eerste verdieping zijn 3 zeer ruime slaapkamers, een separaat toilet en de prachtige badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een whirlpool, inloopdouche met douchepaneel en dubbele wastafels. Ook is er een technische ruimte voor de CV en een vaste kast voor de wasmachine en droger.

    Op de tweede verdieping vind je nog eens 3 slaapkamers. En de derde verdieping (zolder) is ook te bereiken via een vaste trap. Dit is een mooie plek om spullen op te bergen.

    Op minder dan 5 minuten loopafstand ligt het buitengebied. Een wandeling langs de IJssel of het Reevediep is is zo gemaakt. Het is een kindvriendelijke buurt met volop speelruimte, basisscholen en relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is de wijk, met name in deze omgeving, ruim opgezet. Het is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

    De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kampen. Het NS station Kampen-Zuid is om de hoek en heeft een snelle verbinding met Amsterdam en Zwolle. Daarnaast zijn de A28, A50 en A6 goed bereikbaar.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer, eetkamer, woonkeuken, bijkeuken met vaste kast en garage.

    Eerste verdieping:
    Overloop, toiletruimte, kast met wasmachineaansluiting, badkamer, ouderslaapkamer met balkon, slaapkamer 2 met vaste kast, slaapkamer 3 met een riante inloopkast waar zich ook de technische installaties bevinden.

    Tweede verdieping:
    Overloop en 3 slaapkamers.

    Zolder:
    Vaste trap naar de zolderverdieping met bergruimte.

    Tuin:
    De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zuidwesten en is via de achterom langs de garage te bereiken. De oprit aan de voorzijde biedt ruimte om meerdere auto's te parkeren.

    Belangstelling voor dit mooie woonhuis? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.