Oeverwal 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 440.000,- k.k.
Postcode:
8266JK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
9
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
204m²
Perceeloppervlakte:
334m²
Inhoud:
854m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Zeer ruime twee-onder-één-kap woning op Het Onderdijks!

    Bent u op zoek naar veel ruimte? Wat dacht u van;
    - 6 slaapkamers
    - een grote garage
    - ruime oprit voor meerdere auto's
    - veel bergruimte door o.a. een kelder en een zolderverdieping

    Gelegen in Kampen vlak aan de IJssel ligt deze karakteristieke en ruime eengezinswoning aan de Oeverwal. De woning heeft een woonoppervlakte van 204 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 334 m2. In de heerlijke achtertuin met veel groen en een ruim terras op het zuiden, kan het hele jaar van de zon worden genoten. De royale oprit biedt plaats voor 4 auto’s. De woning is gebouwd in 2004, is goed geïsoleerd en onderhouden.
    Zo is de woning in 2019/2020 aan de buitenzijde nog opnieuw geschilderd.

    Landelijk en in stijl wonen in Kampen. dat kan zeker in Het Onderdijks. Op minder dan 5 minuten loopafstand ligt het buitengebied. Een wandeling langs de IJssel of het Reevediep is echt even buiten zijn. Het is een kindvriendelijke buurt met volop speelruimte, basisscholen en relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is de wijk, met name in deze omgeving, ruim opgezet. Het is een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

    De woning is gemiddeld bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kampen. Het NS station Kampen-Zuid is om de hoek en heeft een rechtstreekse verbinding met Amsterdam en Zwolle. Daarnaast zijn de A28, A50 en A6 goed bereikbaar.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, woonkamer met open keuken, bijkeuken en garage.

    De royale woonkeuken is aan de voorzijde gelegen en voorzien van alle gemakken; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, vaatwasser, koel-vries combinatie en close-in boiler.
    De begane grond is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. De gezellige woonkamer is tuingericht en voorzien van een houtkachel. Via de dubbele tuindeuren heeft u direct toegang tot de achtertuin. Tevens is er op de begane grond een ruime hal, toiletruimte, bijkeuken en grote garage, die volledig geïsoleerd is. Vanuit de hal is er toegang tot de kelder. Deze ruimte is perfect te gebruiken als wijnkelder of extra opslagruimte.

    Eerste verdieping:
    Op de eerste verdieping vindt u maar liefst 4 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer die ook voorzien is van alle gemakken, zoals; ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en vloerverwarming.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 ruime slaapkamers, bergruimte en opstelplaats CV-ketel.

    Vliering:
    Door middel van de vlizotrap toegang tot de bergzolder

    Tuin
    Deze is keurig aangelegd. De achtertuin ligt gunstig op het zuidwesten. Ideaal is de ontsluiting van de achtertuin via de steeg langs de garage. De oprit aan de voorzijde biedt ruimte om meerdere auto's te parkeren.

    Belangstelling voor dit mooie woonhuis? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.