Noordweg 58, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 99.500,- v.o.n.
Postcode:
8262BT
Ligging:
in centrum
Woningtype:
benedenwoning
Soort bouw:
nieuw
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
43m²
Inhoud:
125m³
Bouwperiode:
2013
Plaats woning op:  




  • Na een rijke historie van vele jaren gaat het pand Noordweg 58 voor het grootste gedeelte verdwijnen. De oorspronkelijk functie van woonhuis, winkel, café en kantoor gaat plaats maken voor een modern nieuw gebouw welke plaats bied voor een vijftal appartementen. Elk appartement is uniek en elke verschillend.

    Het gebouw bestaat uit 2 lagen en vormen door hun opzet geen massief geheel. De woningen zijn bedoeld voor starters maar zijn ook zeer geschikt voor alleenstaanden en op de begane grond ook uiterst geschikt voor personen op leeftijd.

    De opzet is modern met toepassing van onderhoudsarme materialen, hierdoor zijn de jaarlijkse onderhoudskosten laag. De woningen worden behangklaar afgewerkt en voldoen aan de thans geldende EPC norm, hierdoor zijn de energiekosten erg laag. De koper(s) heeft de mogelijkheid om zelf te kiezen in de tegelkeuze, keuken en sanitair voor zover dit past binnen de beschikbare stelposten.

    Rondom het nieuw te bouwen gebouw is en wordt nieuwbouw gerealiseerd zoals het nu 5 jaar geleden naastgelegen appartementengebouw en het tegenover gelegen nieuwbouwproject ‘Berkpark’.

    Op de begane grond bevinden zich 2 woningen en op de 1e verdieping 3 woningen. De 5 privé fietsenbergingen bevinden zich op de begane grond aan de achterzijde aan de gemeenschappelijke buitenruimte. Het dakterras is te bereiken via de hal op de 1e verdieping d.m.v. een dakluik met trap. Het dakterras is voorzien van een beloopbare afwerking en rondom afgeschermd. Vanaf het dakterras heeft u fantastisch uitzicht over de wijk en ziet men in de verte de IJssel stromen.

    Appartement 1 bevindt zich aan de Noordweg zijde op de begane grond en wordt gekenmerkt door de
    uitgebouwde erker waardoor het uitzicht wordt vergroot.
    Deze woning heeft een aparte keukenhoek met daarnaast de mogelijkheid voor een eethoek.
    Het betreft een complete woning met badkamer, bergkast, een 2-persoons slaapkamer en een ruime woonkamer. Via de gang kom je in de gemeenschappelijke buitenruimte en heb je tevens de beschikking over een eigen privé (fiets)berging.

    Koopsom: €99.500,- vrij op naam. (VERKOCHT)
    Totale gebruiksoppervlakte: 43 m2

    Appartement 2 is gelegen aan de rustige achterzijde van het pand op de begane grond en beschikt over een aparte keukenhoek met daarnaast de mogelijkheid voor een eethoek.
    Het betreft een complete woning met badkamer, bergkast, een 2-persoons slaapkamer en een ruime woonkamer welke middels dubbele tuindeuren toegang bied aan de buitentuin welk gelegen is op het zuidwesten, dus optimaal genieten van de zon. Via de tuin is de eigen privé (fiets)berging te bereiken.

    Koopsom: €102.950,- vrij op naam. (VERKOCHT)
    Totale gebruiksoppervlakte: 40 m2

    Appartement 3 bevindt zich op de 1e verdieping aan de Noordweg zijde welke is voorzien van een fraai balkon met uitzicht over de Noordweg.
    Deze woning beschikt over een badkamer, bergkast, een 2-persoons slaapkamer en een ruime woon-eetkamer met keukenopstelling. Verder beschikt de woning over een eigen privé (fiets)berging op de begane grond welke te bereiken is middels de gemeenschappelijke buitenruimte.

    Koopsom: €99.750,- vrij op naam. (VERKOCHT)
    Totale gebruiksoppervlakte: 43 m2

    Appartement 4 is gelegen op de 1e verdieping aan de achterzijde met uitzicht op de gemeenschappelijk buitenruimte. Deze woning beschikt over dubbele balkondeuren met veel licht en hoge plafonds met lichtinval op hoogte. Naast de badkamer, hobbyruimte en woon/eetkamer met keukenopstelling beschikt de woning over een entresol welke extra mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld logeerruimte. Daarnaast beschikt men over een privé buitenbalkon en een eigen privé (fiets)berging op de begane grond.

    Koopsom: €89.500,- vrij op naam.
    Totale gebruiksoppervlakte: 41 m2 (VERKOCHT)

    Appartement 5 is gelegen op de 1e verdieping aan de achterzijde met uitzicht op de gemeenschappelijk buitenruimte. Ook deze woning beschikt over dubbele balkondeuren met veel licht en hoge plafonds met lichtinval op hoogte. Naast de badkamer, hobbyruimte en woon/eetkamer met keukenopstelling beschikt ook deze woning over een entresol welke extra mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld logeerruimte. Daarnaast beschikt deze woning over een buitenbalkon en een eigen privé (fiets)berging op de begane grond.

    Koopsom: €84.500,- vrij op naam. (VERKOCHT)
    Totale gebruiksoppervlakte: 37 m2

    Voor minder geld dan een gemiddelde studentenkamer heb je een efficiënte woonruimte die tot in de puntjes is afgewerkt. Tevens interessant als beleggingsobject. Netto rendement van ca. 5% op uw investering.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.