Luit 35, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 290.000,- k.k.
Postcode:
8265RW
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
141m²
Inhoud:
337m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • Instapklare en duurzame tussenwoning op "de Maten"

    Deze tussenwoning is in goede staat en zo te betrekken! De woning is extra verduurzaamd en beschikt over een energielabel B.

    Via de hal bereikt u de woonkamer en open keuken. De woonkamer is ingericht met een visgraat PVC-vloer en is heerlijk licht. De keuken, gelegen aan de straatkant van de woning, beschikt over een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

    Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd. De badkamer beschikt over een wastafel, douchecabine, toilet en designradiator. Op de tweede verdieping zijn nog 2 extra kamers te vinden, waarvan één nu gebruikt als bergruimte. Het is mogelijk om op deze verdieping de bergruimte als 5e slaapkamer te gebruiken. De wasmachine en CV-ketel zijn op de overloop gesitueerd. De tuin is gelegen op het oosten en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de achterzijde kunt u heerlijk onder de overkapping genieten van de tuin!

    De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk de Maten, dichtbij diverse speelvoorzieningen en basisscholen. Ook sportverenigingen zijn op korte afstand bereikbaar. De woning ligt daarnaast dichtbij winkelgelegenheden zoals de Albert Heijn, Aldi, Kruidvat en de HEMA. Via de nabijgelegen N50 en station Kampen Zuid bereikt u omliggende steden zoals Zwolle gemakkelijk.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, meterkast en toilet, open keuken en woonkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop en 2 extra kamers waarvan één slaapkamer.

    Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.