Kwart 5, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8265SR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
150m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
2002
Plaats woning op:  




  • Ruime tussenwoning op een mooi plekje in woonwijk De Maten. De woning ligt aan een rustig straatje, aan de voorzijde vrij gelegen aan een brede groenstrook met speeltoestellen voor de kleintjes. Vanaf deze locatie woon je centraal ten opzichte van voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en sportverenigingen.

    Gebouwd in 2002, goed geïsoleerd en uitstekend onderhouden. Zo is de woning in 2016 nog opnieuw geschilderd. De woning heeft een breedte van 5,7 meter en is daarmee één van de grotere woningen in zijn soort.

    Indeling
    Entree, hal, meterkast, woonkamer met straatgerichte zithoek, tuingerichte eethoek met open keuken en deur naar de tuin. Centraal in het huis bevindt zich trapopgang naar boven met de toiletruimte.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van een vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. De vaatwasser en de combi-oven zijn onlangs nog vernieuwd.

    De vloer op de begane grond is afwerkt met een fraaie pvc-vloer. De wanden en het plafond zijn strak gestuct.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Ook de vloer op de verdieping is afwerkt met een fraaie pvc-vloer.

    Tweede verdieping
    Overloop, zolderkamer welke in gebruik is als werkkamer en wasruimte, kastruimte, luik naar berging en kast met opstelling cv-ketel en warmte-terugwin installatie. De cv-ketel is in 2014 nog vernieuwd.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd in 2013. De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin beschikt men over een houten tuinschuur en een overkapping. De achteruitgang sluit aan op het achter gelegen voetpad. In de achtertuin beschikt men verder over een elektrische bedienbaar zonnescherm, een buitenkraan en buitenverlichting.

    Overige
    De woning is voorzien van 18 zonnepanelen. Deze bieden de verkopers ter overname aan.

    KORTOM EEN FRAAI HUIS WAAR U ZO IN KUNT! BEL VOOR EEN AFSPRAAK MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.