Hoefblad 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 435.000,- k.k.
Postcode:
8265GM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
230m²
Perceeloppervlakte:
423m²
Inhoud:
844m³
Bouwperiode:
1978
Plaats woning op:  




  • Zoekt u een huis met ruimte? U vindt het aan het Hoefblad 1 te Kampen. Met een uitgebouwde woonkamer, 6 slaapkamers en 2 badkamers is dit huis zeer geschikt voor bijvoorbeeld een groot gezin of wonen en werken vanuit huis!

    De woning wordt u aangeboden met een scherpe bieden vanaf prijs.

    Oorspronkelijk gebouwd in 1978, omstreeks 1995 uitgebouwd met een serre en de laatste jaren op veel onderdelen gemoderniseerd (recent in 2018 en 2019) en verduurzaamd, waardoor er een zeer laag energieverbruik is. Hier volgt een overzicht van de meest recente investeringen;

    - nieuwe keuken in 2018
    - nieuwe plavuizenvloer met nieuwe vloerverwarmingsinstallatie en vloerisolatie
    - nieuwe meterkast met krachtstroom
    - HR ++ beglazing aangebracht in de gehele woning
    - zonneboiler (200 liter) met 3 zonnecollectoren
    - 15 zonnepanelen
    - schilderwerk binnen en buitenzijde
    - voortuin voorzien van nieuwe bestrating en aanleg extra parkeerplaats

    Het huis ligt op een mooie locatie in Kampen. Aan een rustige straat en dichtbij vele voorzieningen. Zo bevinden zich in de directe omgeving meerdere scholen, winkelcentra en sportverenigingen. Ook de binnenstad van Kampen bereikt u binnen 5 minuten met de fiets. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de N50, de reisafstand tot Zwolle bedraagt ca. 15 minuten.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, modern toilet, meterkast, riante woonkamer met een serre en een open keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken/wasruimte en berging.

    De woonkamer beschikt over een straatgerichte zithoek, een centraal gelegen zitgedeelte bij de haard en een tuingerichte serre met voldoende ruimte voor een grote eethoek. De keuken is ingericht met een fraaie en luxe greeploze inbouwkeuken welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, XXL koelkast, vaatwasser, Quooker en veel kastruimte.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer met ligbad en toilet, 4 ruime slaapkamers en een royale berging. De master bedroom is voorzien van een inloopkast.

    Tweede verdieping
    Overloop, badkamer met 3e toilet en inloopdouche, 2 ruime slaapkamers, technische ruimte voorzien van CV-ketel, mechanische ventilatie en zonneboiler.

    Garage/carport
    De garage is opgedeeld in een berging en een bijkeuken annex wasruimte. Uiteraard is het mogelijk om er weer een garage van de maken. Aan de voorzijde van de garage beschikt men over een riante carport. In de wasruimte bevindt zich ook de ketel van het centraal stofzuigsysteem.

    Tuin
    Achter de woning ligt een keurig aangelegde tuin met diverse terrassen en men beschikt hier nog over een extra berging. Vanwege het feit de er aan de achterzijde alleen maar vrijstaande woningen staan, is er sprake van veel privacy.

    Belangstelling voor deze riante vrijstaande woning? Neem dan contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.