Hanzelaan 28, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 295.000,- k.k.
Postcode:
8262VG
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
155m²
Inhoud:
525m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Op een prachtig centrale locatie, op loopafstand van het centrum staat dit statige herenhuis. Bij het ontwikkelen van deze woning hebben de architecten bijzondere aandacht besteed aan de detaillering van de woningen, zoals overstekende daken en het reliëfmetselwerk.

    Het betreft hier een ruime woning met een inhoud van maar liefst 525 m3. Het huis biedt o.a. 4 ruime slaapkamers, ruime woonkamer met erker, een luxe keuken, modern sanitair, een dakterras en een tuin op het zuidwesten.

    Deze woning is gebouwd in 2011 op een perceel grond van 155 m2. Het huis is uitstekend geïsoleerd en goed onderhouden.

    Gelegen op een uitstekende locatie in de nieuwe Hanzewijk, dichtbij het winkelcentrum, maar ook dichtbij het stadspark en de binnenstad van Kampen. De Hanzewijk is ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De ruim opgezette wijk kent eigen speelvoorzieningen. Trapveldjes en sportfaciliteiten zijn in de buurt aanwezig.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, woonkamer met een straatgerichte zithoek en een mooie houten parketvloer, trapkast/provisiekast, lager gelegen keukengedeelte met ruimte voor de eethoek en terrasdeuren naar de tuin, achterportaal met toiletruimte en deur naar de achtertuin.

    De keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een losse Smeg-koelkast (ter overname).

    Eerste verdieping
    Riante overloop, badkamer, grote slaapkamer over de volle breedte aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is ingericht met een toilet, een ruime inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel voorzien van een dubbele wastafelkraan.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte annex berging en een studeer-/slaapkamer met inloopkast aan de voorzijde over de volle breedte van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een riant dakterras.

    Tuin
    De achtertuin is keurig aangelegd en ligt gunstig op het zuidwesten. In de achtertuin beschikt men over een houten berging. Achter de woning ligt een achterpad die gebruikt kan worden als ontsluiting.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.