Grind 15, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 219.500,- k.k.
Postcode:
8266LD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
119m²
Perceeloppervlakte:
142m²
Inhoud:
409m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • Een gloednieuwe woning waar u zo in kunt. Compleet afgewerkt, voorzien van alle luxe en comfort en met een dakkapel op de 2e verdieping.

    Gebouwd in 2012 in een leuke straat waarbij deze woning precies tussen de woningen aan de overkant vrij uitzicht heeft. Op loopafstand van de scholen en het park in de wijk.

    De woning is optimaal geïsoleerd waardoor de maandlasten lekker laag zijn, schilderwerk moet in iedere woning, maar daarnaast hoeft u de aankomende jaren nog niet na te denken over onderhoud.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, voorzien van wandcloset en fontein, meterkast, trapopgang, woonkamer met een provisiekast onder de trap en een open keuken.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken voorzien van(schier)kookeiland, 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven.

    De vloer op de begane grond is voorzien van een fraaie pvc-vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is mooi afgewerkt en ingericht met een wandcloset, badmeubel met wastafel en verwarmbare spiegel en een douchehoek met stortdouche. De CV-ketel is dermate afgesteld dat de stortdouche voldoende water krijgt.

    Tweede verdieping
    Ruime overloop met CV opstelling, wasmachineaansluitingen en een dakraam. Grote (4e) slaapkamer met dakkapel uit 2014 welke is voorzien van rolluiken.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsarm aangelegd en voorzien van verlichting en een buitenkraan. Parkeren is op eigen terrein, wat natuurlijk ideaal is; altijd plek!

    EEN NIEUW HUIS IS VOOR VEEL MENSEN AANTREKKELIJK, BEL DUS SNEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING MET ONS KANTOOR!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.