Flevoweg 72, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 575.000,- k.k.
Postcode:
8265PL
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
1777m²
Inhoud:
610m³
Plaats woning op:  




  • Uniek woonhuis met o.a. een gastenverblijf.

    Deze vrijstaande woning is in 2018 prachtig verbouwd en geheel gemoderniseerd.

    Gelegen op een ruim vrij liggend perceel aan de doorgaande weg tussen Kampen en Dronten, net buiten de bebouwde kom van Kampen. U kijk hier prachtig weg over de landerijen en achtergelegen kolk.

    De tuin is rondom gelegen en heeft de mogelijkheid om op diverse plekken heerlijk te genieten. Achterop de kavel is nog een extra gastenverblijf gelegen, die zich uiteraard prima leent voor een Bed- & Breakfast. Dit gastenverblijf is ook geheel verbouwd en voorzien van een hal, woon-/slaapkamer, badkamer en een slaapzolder.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet, woonkamer met sfeervolle houtkachel, gesloten keuken, bijkeuken annex wasruimte, slaapkamer met aansluitend een badkamer. De slaapkamer is op dit moment in gebruik als eetkamer. De badkamer is heerlijk ruim en is ingericht met een inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel met grote spiegel.

    De keuken is ingericht met een luxe en moderne inbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat, fraaie design afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.

    Verdieping:
    Overloop, badkamer en 2 ruime slaapkamers, beide met inloopkast. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, wastafel, en toilet.

    Vliering:
    Boven de slaapkamer bevindt zich nog een zolderverdieping voor extra bergruimte.

    Kelder:
    Vanuit de hal is de kelder bereikbaar.

    Tuin:
    De tuin is rondom de woning gelegen en is voorzien van vele bomen, struiken en gras. De riante tuin grenst aan een kolk.

    Garage/Gastenverblijf:
    Op het perceel bevinden zich verder een garage annex berging en het gastenverblijf. Het gastenverblijf moet nog worden voorzien van een keukenblok.

    De woning is prachtig vrij en net buiten de bebouwde kom gelegen. Binnen enkele minuten met de auto bent u in het historische centrum van Kampen. Winkels zijn op fietsafstand bereikbaar. Tevens zijn de diverse uitvalswegen richting Dronten/Lelystad en de N50 richting Ens/Emmeloord en Zwolle gemakkelijk bereikbaar. In de nabije toekomst zal de Flevoweg opnieuw worden ingericht, meer informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.