Elisabeth Kampenlaan 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 725.000,- k.k.
Postcode:
8265TW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
250m²
Perceeloppervlakte:
482m²
Inhoud:
912m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Vrijstaand wonen op het Stationskwartier!

    Wat een ruimte vind je in dit prachtige huis! Luxe afgewerkt en instapklaar. Voorzien van alle gemakken en duurzaamheid van nieuwbouw! Een aantal kenmerken op rij:

    - Liefst 250 m2 woonoppervlakte
    - Mogelijkheid voor gelijkvloers wonen
    - 12 zonnepanelen geplaatst in 2022
    - 4 slaapkamers, gemakkelijk om te zetten naar 6 slaapkamers
    - Ingebouwde elektrische rolluiken op de slaapkamers op de eerste verdieping
    - 2 parkeerplekken met carport op eigen terrein
    - Geïsoleerde garage

    De woning is in 2015 gebouwd en daardoor nog in nieuwstaat!

    Via de hal bereikt u de fraaie woonkamer met open keuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De keuken is van uitstekende kwaliteit en beschikt over een schiereiland met inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser, stoomoven. combi oven/magnetron, spoelbak en heerlijk veel kastruimte. Er zijn twee schuifpuien die de keuken verbinden met de tuin waardoor u in de zomer heerlijk kunt genieten van de buitenruimte!

    De ruime erker maakt de woonkamer extra ruim, licht én sfeervol. Er is een klein portaaltje gemaakt met apart toilet, die toegang geeft tot de garage. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, daglicht en een koud en warm wateraansluiting en zodoende makkelijk in te richten als slaapkamer met doucheruimte, waardoor gelijkvloers wonen mogelijk is.

    Op de eerste verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers te vinden, met de mogelijkheid voor het maken van een inloopkast in beide kamers. Eventueel zijn deze kamers weer op te delen in 4 slaapkamers. De fraaie badkamer is in het midden van deze twee kamers gesitueerd, ingericht met een wastafelmeubel met dubbele wastafelkraan, ligbad, designradiator en doucheruimte, voorzien van vloerverwarming en een radio-installatie. De tweede verdieping is netjes afgewerkt en beschikt over nog 2 extra slaapkamers, momenteel in gebruik als werkkamer.

    De tuin is gelegen rondom het huis waardoor je altijd wel een plekje in de zon kunt vinden! Er is een achterom aanwezig, maar u kunt ook door de garage aan de voorzijde van de woning komen. Aan de voorzijde is parkeren op eigen terrein mogelijk voor 2 auto's, waarvan 1 auto onder de carport.

    De woning is vanuit het bouwjaar volledig geïsoleerd en daardoor profiteert u van lage maandlasten. Door het toevoegen van 12 zonnepanelen beschikt de woning over een energielabel A.

    De woning is gelegen in de geliefde wijk 'Stationskwartier, op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen als de Albert Heijn, Aldi, HEMA en station Kampen Zuid. Via dit station heeft u een directe verbinding met zowel Zwolle als Lelystad, Almere en Amsterdam. Tevens ligt de woning nabij de N50 waardoor u ook met de auto zo op pad kan! De binnenstad is op fietsafstand bereikbaar. Het Stationskwartier is een jonge, kindvriendelijke wijk met veel jonge gezinnen.

    Pak jij deze unieke kans? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.