de Omloop 7, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 485.000,- k.k.
Postcode:
8261LN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
137m²
Perceeloppervlakte:
328m²
Inhoud:
540m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Luxe afgewerkte woning op een prachtige locatie!

    Deze woning is supermooi gelegen, heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en ligt op loopafstand van de IJssel. Het is net buiten het oude centrum van Kampen gelegen, vlak naast de bekende molen d'Olde Zwarver. Het huis en de tuin zijn perfect onderhouden. Zo is de woning in 2021 nog geschilderd. Ook is de woning verduurzaamd. In 2013 is de woning voorzien van 15 zonnepanelen. Dit zorgt voor relatief lage maandlasten als het gaat om de energiekosten. De woning is tevens goed geïsoleerd, waardoor het gasverbruik ook beperkt blijft.

    De woning heeft een ruime tuingerichte woonkamer met sfeervolle gashaard. De tuin is te bereiken via de schuifpui. Vanuit de hal bereik je zowel de woonkamer als de eetkeuken en de garage. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De garage is inpandig te bereiken en beschikt over een elektrische roldeur. De begane grondvloer is grotendeels voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

    Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd en heeft een whirlpool, dubbele wastafel met meubel, toilet en luxe stoomdouche. Een van de slaapkamers is nu in gebruik als salon en voorzien van een klein keukenblokje met gootsteen en kraan. Vanaf de overloop bereik je ook de afgesloten wasruimte, erg praktisch,

    De achtertuin is zeer fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een mooie, strakke vijver. Verder is er een gezellige houten overkapping met berging. Aan de voorzijde is een ruime oprit, waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, tuingerichte woonkamer, straatgericht eetkeuken en een inpandige garage.

    Verdieping:
    Overloop, 4 slaapkamers, badkamer en de wasruimte. Tevens is er een balkon aan de achterzijde die te bereiken is vanuit 2 slaapkamers. Vanaf het balkon heb je nog een leuk doorkijkje richting de IJssel.

    Tuin:
    Rondom de woning vind je een prachtig aangelegde tuin. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van een strak aangelegde vijver. Verder is er een gezellige veranda en extra berging. Aan de voorzijde vind je voldoende ruimte om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

    Overige:
    De woning is op de verdieping voorzien van airconditioning.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.