Concertlaan 33, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 405.000,- k.k.
Postcode:
8265RD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
204m²
Perceeloppervlakte:
261m²
Inhoud:
710m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte en zo te betrekken!

    Deze mooie 2-onder-1-kap woning biedt een zee van ruimte en is zo te betrekken. Naast de royale eetkeuken en sfeervolle woonkamer zijn er maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en een hobbyruimte! De opbouw boven de garage heeft een eigen opgang en badkamer, dus ideaal voor gasten of als praktijk/kantoorruimte.

    De gezellige eetkamer is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De straatgerichte woonkamer heeft een parketvloer en sfeervolle houtkachel. De moderne keuken is voorzien van veel kastruimte, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de garage bereikbaar.

    Aan de voorkant van de woning is een grote carport met lichtkoepel geplaatst. Zo staat u altijd droog als u de woning wilt betreden. De woning is te bereiken via de voordeur, maar ook via de garage. Ook deze is zeer ruim en heeft een eigen keukenblok. Via de vaste trap in de garage komt u dus op de bovengelegen verdieping met een slaapkamer, hobbyruimte, badkamer en balkon. Op de rest van de eerste verdieping vindt u de royale ouderslaapkamer met eigen wastafel, twee kinderkamers en de badkamer met stoomcabine, wastafel, toilet en whirlpool.

    Maar dat is nog niet alles. Op de tweede verdieping vindt u ook nog eens twee slaapkamers en een berging. Kortom, aan ruimte geen gebrek.

    De brede, onderhoudsvrije tuin is gelegen op het oosten en bereikbaar vanuit de eetkamer en garage. Tevens zijn er 10 zonnepanelen geplaatst, die de woning extra energiezuinig maken.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte, meterkast, woonkamer, eetkeuken, garage met wasruimte.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, doorgang naar de ruimte boven de garage met 2e badkamer en slaapkamer met hobbyruimte en balkon.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers en bergruimte.

    Gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk "De Maten", gelegen vlakbij de basisschool, kinderopvang en speeltuinen.

    Geïnteresseerd in deze woning? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.