Catharina van Beekstraat 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8265TN
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
148m²
Perceeloppervlakte:
304m²
Inhoud:
607m³
Bouwperiode:
2020
Plaats woning op:  




  • Prachtige twee-onder-één kap woning op Het Stationskwartier!

    Deze nagenoeg nieuwe tweekapper is zo te betrekken. De woning is tijdens de bouw uitgebouwd, waardoor er een heerlijk ruime tuingerichte woonkamer is ontstaan. Via de brede schuifdeur is de tuin te betreden. Verder is de woonkamer voorzien van een houthaard. De garage is te bereiken vanuit de woonkamer. Deze is ook vergroot en compleet geïsoleerd, zodat je er ook een extra (slaap-)kamer van zou kunnen maken. De royale moderne keuken biedt veel werkruimte en heeft alle nodige inbouwapparatuur (Siemens), waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en Quooker.

    Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In elke ruimte is de temperatuur apart te regelen.

    De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. De ruime zolder is nog vrij te in delen, hier kunnen prima nog 1 of 2 slaapkamers gecreëerd worden. De zolder is voorzien van een dakraam, wasmachine- en drogeraansluiting.

    De achtertuin is extra breed en gelegen op het oosten. Naast de woning vind je de ruime oprit waar je je auto kan parkeren. Verder is er in de buurt voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de keuken kijk je uit op de brede groenstrook met speelgelegenheid.

    Het Stationskwartier is de nieuwste woonwijk van Kampen die van alle gemakken is voorzien. De wijk is fraai opgezet met groenstroken, voldoende parkeergelegenheid en ruimte om te spelen. Gelegen vlakbij het centrum en het NS-station Kampen-Zuid, naast Sportpark De Venen en het Hoornbeeck College, dichtbij de N50. Centraal gelegen in Nederland, een goede verbinding met zowel Zwolle als de Randstad.
    En natuurlijk is er in de historische binnenstad van Kampen genoeg te beleven. Gezellige pleinen met terrasjes en goede restaurants in overvloed. Met 10 minuten fietsen zit je er al.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte, woon- en eetkamer en de moderne open keuken.

    Eerste verdieping
    Overloop, drie slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

    Tweede verdieping
    Zolderverdieping met CV-opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid tot maken van 1 of 2 slaapkamers.

    Garage
    Uitgebouwde, geïsoleerde garage die te bereiken is vanuit de woonkamer.

    Tuin
    De speels ingedeelde achtertuin is gelegen op het oosten. Tevens is er aan de zij- en voorkant van de woning tuin gelegen. Voor de bouw van een carport en overkapping is een vergunning beschikbaar.

    Interesse in deze instapklare woning? Neem contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.