Burgwal 865, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.500,- k.k.
Postcode:
8261ES
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
90m²
Inhoud:
275m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Appartement met o.a. lift, 2 slaapkamers en een groot dakterras.

    Gelegen in het monumentale pand "Het Speelwerk" aan de Burgel. Het pand is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900. Er heeft lange tijd een school in gezeten en een creativiteitscentrum. In 2005 is het pand verbouwd tot 10 appartementen met behoud van enkele authentieke details welke te zien zijn in de hal van het statige pand.

    Hier wonen is genieten! Comfortabel, goed geïsoleerd en dichtbij alle winkels en voorzieningen. Zo bevinden de supermarkt en het theater zich om de hoek.

    Indeling

    Begane grond
    Gezamenlijke entree, hal met postbussen, trapopgang en lift.

    Tweede verdieping
    Entree, hal, kast met cv-ketel, meterkast, slaapkamer met deur naar het balkon/terras (het betreft hier het grootste balkon/terras van het complex), 2e slaapkamer met inpandig toegang tot de badkamer, separaat toilet, ruime woonkamer met een open keuken.

    De badkamer is ingericht met een douchehoek en een badkamermeubel met wastafel. De keuken is voorzien van een combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De Vloer is afgewerkt met een laminaatvloer.

    Het dakterras van circa 15 m2 is gelegen op het oosten, biedt veel privacy en heeft een prachtig uitzicht op de achtergelegen stadstuin en de historische binnenstad.

    Op de begane grond bevindt zich een berging voor het stallen van de fiets(en).

    De servicekosten voor de VVE bedragen € 120,- per maand. Dit is bedoeld voor de verzekering en onderhoud van het pand. U hoeft zelf dus niet voor onderhoud te reserveren en ook hoeft u geen brandverzekering af te sluiten, dit is allemaal collectief geregeld.

    BELANGSTELLING? BEL DAN MET ONS KANTOOR VOOR EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.