Burgwal 79, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 650.000,- k.k.
Postcode:
8261ES
Ligging:
aan water
Woningtype:
grachtenpand
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
8
Slaapkamers:
7
Woonoppervlakte:
252m²
Perceeloppervlakte:
132m²
Inhoud:
1048m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Uniek grachtenpand op een toplocatie in de binnenstad van Kampen!

    Een monumentaal pand, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd! Dit authentieke pand midden in de historische binnenstad van Kampen heeft geen introductie nodig! Dit pand is volledig opgeknapt, maar de authentieke onderdelen zijn behouden gebleven.

    Het kopen van een monumentaal pand biedt u het volgende voordeel;
    Als eigenaar van een rijksmonument met een woonfunctie kunt u jaarlijks woonhuissubsidie aanvragen. Deze subsidie is bedoeld voor kosten die bijdragen aan de instandhouding van de monumentale onderdelen van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor werkzaamheden zoals schilderwerk, herstellen van goten, regenpijpen, dak, voegen, kozijnen of de fundering.

    Energiekosten;
    Bent u bang voor hoger energiekosten? Wij hebben de volgende tips voor u;
    - sluit een dynamisch energiecontract af (we hebben een voorbeeld berekening toegevoegd aan de foto presentatie)
    - sluit een duurzame monumenten lening af, dit is een laagrentende lening die wordt verstrekt aan een eigenaar van een rijksmonument die het pand wil verduurzamen (overigens is het pand al enigszins verduurzaamd)

    Nu verder naar de woning;
    U komt binnen in de sfeervolle en authentieke hal. Kenmerkend voor het pand zijn de hoge plafonds, waardoor de woning nóg ruimer aanvoelt. Aan de rechterkant is een eetkamer/hobbykamer te vinden, aan de linkerkant de woonkamer. De vloeren, schouwen en plafonds maken het geheel erg sfeervol. De prachtige grote raampartijen met glas-in-lood maken de woonkamer tevens erg licht.

    De keuken is zeer compleet uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De oude muur is weer zichtbaar gemaakt in de keuken! In de achtergelegen bijkeuken is er plek voor een wasmachine en droger. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een aangebouwde berging.

    Op de eerste verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers te vinden. Eén daarvan heeft tevens een inloopkast. Ook op deze verdieping zijn de plafonds lekker hoog. De badkamer is zeer ruim te noemen en beschikt over een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Ook is op deze verdieping een heerlijk dakterras te vinden met uitzicht over de overige binnentuinen van de binnenstad en de Nieuwe Toren!

    Op de tweede verdieping zijn nog 4 slaapkamers gesitueerd, wat het totaal aantal slaapkamers op 6 brengt. Tevens is er een aparte ruimte voor de cv-installatie. Via de vlizotrap bereikt u de ruime bergzolder.

    Gelegen aan de Burgwal, loopt u zo de historische binnenstad van Kampen in. Met uitzicht op de stadsgracht en op loopafstand van de winkelstraat met restaurants en cafés en het prachtige Stadspark.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet met urinoir, eetkamer/werkkamer, woonkamer, keuken en bijkeuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers waarvan één met inloopkast, badkamer en separaat toilet, dakterras.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 4 slaapkamers en cv-ruimte.

    Vliering:
    Vliering over de gehele breedte, dus enorm veel bergruimte.

    Belangstelling voor dit unieke pand? Neem dan spoedig contact met ons op voor een bezichtiging.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.