Burgwal 32, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8261EN
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
95m²
Inhoud:
653m³
Bouwperiode:
1910
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte achter deze gevel!

    Aan de prachtige stadsgracht, in de historische binnenstad van kampen en in de nabijheid van het stadspark, rivier de IJssel èn in de nabijheid van alle voorzieningen is dit grachtenpand gelegen. Het pand biedt vele mogelijkheden, o.a. dubbele bewoning, kantoor aan huis, enz. Tevens beschikt het object over een inpandige berging, binnentuin en een loggia (inpandig dakterras).

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, vestibule met meterkast en een inpandige (fietsen)berging, voorkamer voorzien van een laminaatvloer en stucplafond, tussenkamer met de hier gesitueerde 1e keuken. Deze keuken is voorzien van een witte keukenopstelling met de volgende inbouwapparatuur; elektrische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, magnetron en een koelkast. Aan de achterzijde van de woning vinden we een mooie royale kamer voorzien van een laminaatvloer en heerlijke openslaande tuindeuren naar de besloten binnentuin. Vanuit de hal is ook via een lange gang, die voorzien is van een betegeling en lambrisering, toegang naar de trapopgang naar de 1e verdieping, toilet en de 1e badkamer. De 1e badkamer is voorzien van een betegeling tot het plafond, wastafel, douchecabine, wasmachine aansluiting en loopdeur naar binnentuin.

    De kamers op de begane grond zijn uiteraard ook als slaapkamers te gebruiken.

    De binnentuin is voorzien van bestrating en is gelegen op het noordoosten.

    1e Verdieping:
    Overloop, zeer royale woonkamer met mooi hoog balkenplafond en fantastisch uitzicht op de stadsgracht. Verder beschikt de woonkamer over een marmeren schouw met haard, massief eikenhoutenvloer en glas-in-lood ramen.
    De 2e keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is in 2015 voorzien van een nieuwe L-vormige inbouwkeuken die beschikt over de volgende inbouwapparatuur; inductie kookplaat, rvs afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, diepvriezer en een vaatwasmachine.

    2e Verdieping:
    Via de vaste trap bereikt men de overloop met inbouwkast, aan de achterzijde treft men de 2e badkamer aan, deze is geheel voorzien van betegeling, wastafelmeublement, ligbad met douchemogelijkheid en een thermostaatkraan, design radiator en een 2e toilet. Via de overloop bereikt men verder een kamer met bergruimte achter de knieschotten, openslaande deuren naar loggia, stookruimte en slaapkamer met inbouwkast met 2 schuifdeuren. Het is eventueel mogelijk om hier een extra slaapkamer te realiseren.

    Vliering:
    Kleine bergruimte.

    Bijzonderheden:
    • Bouwjaar: 1900
    • C.V.-combiketel verwarming, merk: Intergas, bouwjaar: 2011
    • Gedeeltelijk dubbel-, monumenten- en enkel glas
    • Dak gemoderniseerd en geïsoleerd 2015
    • Dubbele bewoning en/of bedrijf aan huis mogelijk
    • Beschermd stadsgezicht
    • Prachtig gelegen grachtenpand met binnentuin!

    Belangstelling voor dit huis? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.