Buitenhoek 0ong, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 289.000,- v.o.n.
Postcode:
8266LH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
nieuw
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
272m²
Inhoud:
570m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • 2 VERKOPEN = 2 BOUWEN

    8 MOOIE 2-ONDER-1-KAPWONINGEN OP EEN TOPLOCATIE!!

    KOPEN ONDER VOORBEHOUD VERKOOP EIGEN WONING? INFORMEER BIJ ONS KANTOOR NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

    BOUWFONDS ONTWIKKELING STELT VOOR DEZE PROJECTEN 4 STARTERSLENINGEN BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL € 20.000,--, CONFORM DE VOORWAARDEN SVN.

    DE RABOBANK KAN U INFORMEREN OVER ALLE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN VOOR U PERSOONLIJK. VOOR STARTERS HEBBEN ZIJ OP DIT MOMENT EEN HELE AANTREKKELIJKE ACTIE WAARBIJ DE EERSTE 4 MAANDEN GEEN RENTE EN PREMIE WOONHUISVERZEKERING VERSCHULDIGD ZIJN.

    Onderdijks Wonen De Paden type Barrage

    Het Onderdijks is de naam voor een nieuwe unieke woonwijk ten zuiden van de stad. Het is een historische plek naast de IJssel omgeven door rivierdijken, kolken, houtopstanden en oude landwegen. De woonwijk ligt open naar het platteland maar tegelijkertijd dichtbij de intimiteit van het oude Kampen.

    Landelijk wonen wordt gecombineerd met de gemakken van de stad. Fietspaden en wegverbindingen ontsluiten de wijk, zodat voorzieningen goed bereikbaar zijn. Ook de N50 en het toekomstige station van de Hanzelijn liggen op korte afstand. Met evenveel zorgvuldigheid als ambitie wordt invulling gegeven aan Het Onderdijks. Want het gaat hier immers om een fantastische locatie. Er wordt in fasen gebouwd. Ook scholen, winkels, wijk-en sportvoorzieningen worden ontwikkeld. Duurzaamheid en ruimte zijn de kernbegrippen bij de bouw van deze woningen. En respect voor de natuur rondom.

    Ruimte en karakter.
    Wonen in een groot herenhuis. Een huis met karakter. Dat kan. Deze halfvrijstaande huizen bieden de klasse en de ruimte van toen. De moderne voorzieningen van nu. Onder de hoge kap en achter stijlvolle gevel vindt u grote, lichte kamers en mooie, praktische ruimtes.

    Deze halfvrijstaande herenhuizen bieden een warm welkom aan iedere bewoner of bezoeker. Opvallend zijn de raampartijen en de grote erker met roedeverdeling die de aanblik van het huis bepalen. Open, modern en landelijke tegelijk.

    Indeling: Begane grond: overdekte entree, hal, trapopgang, woonkamer, ruime living, ruim uitzicht aan de voorzijde, eethoek met terrasdeuren, open keuken, bijkeuken en inpandig toegang tot de garage.

    Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een mooi formaat badkamer.

    Tweede verdieping: ruime zolderverdieping met ruimte voor berging en 1 of 2 extra slaapkamers.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.