Buitenhoek 0ong, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.000,- v.o.n.
Postcode:
8266LH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
nieuw
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
365m²
Inhoud:
595m³
Bouwperiode:
2013
Plaats woning op:  




  • Vrijstaand wonen op een toplocatie met vrij uitzicht.

    Eigen woning nog verkopen? informeer bij ons naar de mogelijkheden.

    Wanneer de koop definitief is kan er vrijwel direct gestart worden met de bouw.

    De woning wordt gebouwd aan de rand van de woonwijk Het Onderdijks, waarbij u kunt genieten van vrij uitzicht aan de voorzijde. (eerder geplande waterwoningen aan de voorzijde zijn uit de plannen gehaald)

    Modern en landelijk
    Deze grote vrijstaande huizen bieden een warm welkom aan iedere bewoner of bezoeker. Opvallend zijn de grote raampartijen die als erkers met roedeverdeling de hoeken van het huis bepalen. Modern en toch met een landelijk accent.

    Indeling

    Begane grond
    Overdekte entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met straatgerichte living en vrij uitzicht, eethoek met terrasdeuren, open keuken, bijkeuken en inpandige toegang tot de garage.

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 ruime slaapkamers en een mooi formaat badkamer.

    Tweede verdieping
    Op de hoge 2e verdieping zijn twee extra kamers en zelfs een extra bergzolder mogelijk.

    Tuin
    De achtertuin is voor het grootste gedeelte op het westen gelegen. De tuin is circa 11 meter breed en 12 meter diep. Tevens is het mogelijk om een achteruitgang te realiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw caravan in de zomerperiode.

    Omgeving
    Het Onderdijks is de naam voor een nieuwe unieke woonwijk ten zuiden van de stad. Het is een historische plek naast de IJssel omgeven door rivierdijken, kolken, houtopstanden en oude landwegen. De woonwijk ligt open naar het platteland maar tegelijkertijd dichtbij de intimiteit van het oude Kampen. Landelijk wonen wordt gecombineerd met de gemakken van de stad. Fietspaden en wegverbindingen ontsluiten de wijk, zodat voorzieningen goed bereikbaar zijn. Ook de N50 en het station van de Hanzelijn liggen op korte afstand. Met evenveel zorgvuldigheid als ambitie wordt invulling gegeven aan Het Onderdijks. Want het gaat hier immers om een fantastische locatie. Er wordt in fasen gebouwd. Ook scholen, winkels, wijk-en sportvoorzieningen worden ontwikkeld. Duurzaamheid en ruimte zijn de kernbegrippen bij de bouw van deze woningen. En respect voor de natuur rondom.

    Meerwerk in de vorm van een dakkapel, uitbouw e.d. zijn uiteraard mogelijk en worden u tegen zeer gunstige tarieven aangeboden.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.