Buiten Nieuwstraat 126-1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 189.500,- k.k.
Postcode:
8261AZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
7
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
102m²
Inhoud:
385m³
Bouwperiode:
1932
Plaats woning op:  




  • Ruime bovenwoning met een heerlijk dakterras!

    Gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Kampen, op loopafstand van de Buitenhaven, de IJssel en het stadspark. Parkeren is mogelijk middels een parkeerontheffing in de straat. Bezoek of een extra auto? Op 2 minuten lopen bevindt zich een parkeergarage waar u gratis kunt parkeren.

    Het appartement is gerealiseerd in een kleinschalig appartementencomplex op de locatie van een voormalige smederij. Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in 1932, dit is terug te zien in de bouwstijl. Typische jaren '30 kenmerken zoals een erker, glas-in-lood ramen en paneeldeuren sieren het huis. Het appartement is verder goed onderhouden. Zo is in 2018 het schilderwerk aan de buitenzijde nog gedaan.

    Begane grond:
    Entree/hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

    1e verdieping:
    Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, toilet en de toegangsdeur naar de woonkamer aan de voorzijde van de woning en de keuken aan de achterzijde van de woning. De kamer en suite is voorzien van suitedeuren met glas in lood ramen, plafond met sierlijst, laminaatvloer en vanuit de achterkamer openslaande deuren naar het dakterras.

    De keuken is ingericht met een keukenblok voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft men eveneens een toegangsdeur naar het zonnige dakterras.

    2e verdieping:
    Overloop met raam in achtergevel en trapopgang naar de 3e verdieping. Toegang tot de badkamer en 2 ruime slaapkamers met vaste kast.

    De badkamer is voorzien van ligbad met whirlpool, separate douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, toilet en aansluitingen voor wassen en drogen.

    3e verdieping:
    Overloop, een slaapkamer en een werkkamer annex berging.

    Dakterras
    Het dakterras is heerlijk ruim en ligt gunstig op het zuiden.

    Belangstelling voor deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.