Buiten Hofstraat 91, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.500,- k.k.
Postcode:
8261BE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
105m²
Perceeloppervlakte:
63m²
Inhoud:
330m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Wonen in één van de leukste straatjes van Kampen. Een rustige straat met mooie karakteristieke huizen in het centrum van de historische binnenstad. Een plek waar veel jonge gezinnen wonen. In de straat kan veilig gespeeld worden en er is een leuke speeltuin. Ook de aanwezigheid van een basisschool om de hoek, maakt het erg aantrekkelijk voor jonge gezinnen om hier te gaan wonen.

    Achter de mooie gevel van deze woning bevindt zich een ruime stadswoning met een binnenplaats en een dakterras. De woning beschikt maar liefst over 4 slaapkamers, is goed onderhouden en is na de aankoop in 2008 op veel onderdelen gerenoveerd en gemoderniseerd.

    Om een goed beeld te krijgen nodigen we u uit voor een bezichtiging!

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, berging onder de trap, portaal met toiletruimte en een woonkamer met een open keuken. De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken (2008) voorzien van vaatwasser, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen.

    Eerste verdieping
    Grote overloop, wasruimte, badkamer en 3 slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een wastafel en de hoofdslaapkamer beschikt over een deur naar het dakterras. De badkamer is ingericht met een douchehoek, wastafel en een toilet. Fraai detail van deze verdieping zijn de hoge plafonds van maar liefst 3 meter.

    Tweede verdieping
    Overloop en een grote slaapkamer met dakkapel in inkoopkast.

    Buitenruimte
    Op de begane grond beschikt men over een binnenplaats van 15 m2 met een overkapping, een vlonderterras en een buitenberging. Op de verdieping beschikt men over een dakterras van 5 m2 waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

    EEN KEER BINNEN KIJKEN? BEL DAN MET 038-3336633

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.