Brunel 28, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.500,- k.k.
Postcode:
8265EC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
153m²
Inhoud:
400m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Je zult verbaasd zijn van de ruimte in deze woning. Het betreft hier één van de grotere tussenwoningen in de wijk met o.a. vier ruime slaapkamers, een grote woonkamer en een tuinligging op het zuidwesten.

    Gebouwd in 1974, een aantal jaren geleden grondig gerenoveerd en geïsoleerd, en perfect onderhouden. Een woning waar je zo in kunt!

    De woning ligt aan een rustige straat, op loopafstand van winkels en scholen. Om deze reden ook een perfecte gezinswoning.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, met fontein, meterkast v.v. een moderne groepenkast, trapopgang, grote woonkamer en een dichte keuken. De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken voorzien van een natuurstenen werkblad, 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en een magnetron.

    De vloer op de begane grond is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en drie ruime slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over een kastenwand. De badkamer is keurig betegeld en voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, voorzolder met wasruimte v.v. een tegelvloer, opstelling cv-ketel, berging achter de knieschotten en een ruime vierde slaapkamer met een dakraam.

    Tuin
    De voortuin en de achtertuin zijn keurig aangelegd en behoeven weinig onderhoud. De achtertuin ligt gunstig op het zuidwesten. Er is een zonnescherm aanwezig en er is een buitenkraan met een putje.

    Berging
    Bij de woning behoort een stenen berging welke voldoende ruimte biedt voor de tuinspullen en de fietsen, scooter of motor.

    Overige
    De woning is voorzien van kunststof kozijnen. Geen schilderwerk dus!

    Iets voor jou? bel dan gerust met 038-3336633 voor een afspraak.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.