Brunel 23, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.900,- k.k.
Postcode:
8265EC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
162m²
Inhoud:
388m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Ben jij op zoek naar een mooi afgewerkte eengezinswoning? Dan is dit jouw kans!

    Deze ruime tussenwoning met o.a. tuin op het zuidwesten en een grote stenen schuur is de laatste jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ook is de woning opnieuw geïsoleerd (vloer, wanden, dak en HR++ glas) en voldoet het daarmee aan de hedendaagse normen.

    Gelegen aan een rustig straatje in de woonwijk Cellesbroek. In de directe omgeving van de woning bevinden zich scholen, sportverenigingen en winkelcentrum Penningkruid. Ook de binnenstad van Kampen is goed en snel bereikbaar met de fiets vanaf deze locatie.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet voorzien van wandcloset, provisiekast/gaderobekast, ruime woonkamer met een open keuken. Vanuit de keuken bereikt men de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast en vriezer.

    De begane grondvloer is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer en de wanden en plafonds zijn strak afgewerkt.

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De hoofdslaapkamer beschikt over een ruime (inloop)kast. De badkamer is volledig vernieuwd en is ingericht met een wandcloset, een ruime inloopdouche en een badkamermeubel met dubbele wastafelkraan.

    Tweede verdieping
    Grote zolder met dakraam, kastenwanden met bergruimte en opstelplaats voor wasmachine en droger. Er is voldoende ruimte aanwezig om indien gewenst een 4e slaapkamer op deze verdieping te maken.

    Tuin
    Zowel de voortuin als de achtertuin zijn recent opnieuw aangelegd, waarbij gekozen is voor een onderhoudsarme tuin. In de achtertuin beschikt men over een buitenkraan en tuinverlichting.

    Overige
    De woning is voorzien van kunststof kozijnen.

    KORTOM EEN BUITENKANS

    DEZE VERKOPERS HEBBEN BESLOTEN OM DE WONING TEGEN EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS AAN TE BIEDEN OM HUN DROOM TE REALISEREN. VANWEGE DE LAGE PRIJS IS DAAROM GEKOZEN VOOR EEN KOOPSOM IPV EEN VRAAGPRIJS.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.