Broederweg 33, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 450.000,- k.k.
Postcode:
8261GS
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
126m²
Inhoud:
450m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Stop met zoeken en kom snel kijken!

    Deze riante stadswoning is recent geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Werkelijk alles is vernieuwd en er is niet bezuinigd op de materialen die gebruikt zijn. Volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

    Het huis beschikt o.a. over een riante woonkamer met gashaard, een luxe keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, een riante badkamer, een dakterras en een tuin op het zuiden met een achterom.

    De ligging is ook nog eens erg gunstig. Aan de rand van de historische binnenstad, onder de rook van de Broederpoort en direct aan het stadspark. Geen geparkeerde auto's voor de deur, deze parkeert u om de hoek aan de Ebbingestraat.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer, op keuken, bijkeuken en inpandig toegang tot de berging. De woonkamer beschikt over een goede zithoek bij de gashaard, er is genoeg ruimte voor een grote eethoek en via de terrasdeuren heb je direct toegang tot de achtertuin. De keuken is ingericht met een prachtige inbouwkeuken welke is voorzien van een koelkast, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en een gasfornuis met een grote oven. De bijkeuken is tevens voorzien van een complete inrichting in stijl van de keuken.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, 2 slaapkamers en een inloopkast. De badkamer is heerlijk ruim en is ingericht met een inloopdouche, toilet, ligbad, en badkamermeubel met wastafel. Vanuit de badkamer heb je toegang tot het dakterras.

    Tweede verdieping
    Overloop, kast met opstelling cv-ketel, 2e kast welke gebruikt kan worden als berging of als kledingkast, grote slaapkamer aan de voorzijde met meerdere dakramen en een wastafel, 4e slaapkamer aan de achterzijde van de woning met een dakraam.

    De vloeren in de woning zijn afgewerkt met houten vloeren. De wanden en de plafonds zijn allemaal strak afgewerkt.

    Tuin
    Voor binnenstad begrippen beschikt de woning over een ruime tuin welke gunstig is gelegen op het zuiden. Heel erg prettig is de achteruitgang met eigen steeg langs de woning.

    Belangstelling? Dan dan snel contact op met ons kantoor voor een afspraak!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.