Bovensingel 186, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 209.500,- k.k.
Postcode:
8266BZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
127m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
1938
Plaats woning op:  




  • Kijk, daar wordt je nou blij van! Een mooi huis in Kampen Zuid waar je niet veel meer aan hoeft te doen, ideaal toch!?

    Wat verder een groot pluspunt is aan deze woning, is de relatief grote achtertuin. In 2017 is er maar liefst 29 m2 grond aan de achterzijde bijgekocht waardoor de tuin enorm is vergroot.

    Gelegen in een prettige woonomgeving, op loopafstand van winkelcentrum Zuid, het stadspark, de binnenstad van Kampen en de IJssel.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, woonkamer, trapopgang, keuken, bijkeuken, toilet en badkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen en de openslaande deuren naar de tuin. De keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron en een koel/vries combinatie. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, badkamermeubel met wastafel en er is ruimte voor de wasmachine en de droger.

    1e Verdieping:
    Ruime overloop, vaste kast, 3 slaapkamers en een trapopgang naar de tweede verdieping. 2 slaapkamers beschikken over een vaste inbouwkast wat kenmerkend is voor de jaren '30 woningen op zuid.

    2e Verdieping:
    Via een trap bereikt men de zolderverdieping met overloop, opstelling cv-ketel en een 4e (slaap)kamer met dakraam. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig.

    Tuin
    Zoals eerder al omschreven is de tuin relatief groot in vergelijking met andere woningen in de wijk. Na de aankoop van de grond in 2017 is de tuin volledig opnieuw aangelegd met mooie bestrating en een nieuwe schutting. Door de diepte van de tuin is er altijd wel een plekje in de zon te vinden en heb je daarnaast veel privacy. Men beschikt over een achteruitgang welke uitkomt op een zeer brede steeg, ideaal wanneer men hier moet manoeuvreren met een bakfiets of een motor.

    Berging
    Aangebouwde stenen berging.

    Is dit de woning die aan uw wensen voldoet? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.