Boomgaard 11, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 885.000,- k.k.
Postcode:
8266JM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
239m²
Perceeloppervlakte:
952m²
Inhoud:
1002m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen op één van de mooiste locaties in Kampen. Een plek waar je tot rust komt!

    Het ontwerp van architect De Velde uit Kampen heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Hij heeft de woning voor zichzelf en zijn gezin ontworpen en heeft er vanaf dag één met enorm veel plezier gewoond. Gelegen op een schitterende locatie aan de rand van Kampen in “Het Onderdijks” nabij het pas ontwikkelde natuur en recreatiegebied “Het Reevediep”. Aan de achterzijde heeft u een fraai en vrij uitzicht over een landbouwakker met daarachter de dijk en de IJssel. Omdat de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt, heb je een prachtig vrij uitzicht over de landerijen en het rivierenlandschap. Het treinstation Kampen Zuid ligt op fietsafstand van de villa. Zo bent u in tien minuten in Zwolle of in circa een uur in de Randstad. De villa ligt in een kindvriendelijke en autoluwe buurt met scholen en verschillende speeltuinen, trapvelden en een park in de directe omgeving. Ook de historische binnenstad van Kampen is met 10 minuten fietsen te bereiken.

    De woning is zeer royaal te noemen in opzet en heeft ook vele gebruiksmogelijkheden, te denken valt aan;
    - kantoor of praktijk aan huis
    - B&B
    - inwoning

    De woning is gebouwd op een royale kavel van bijna 1000 m2, waar vind je dit nog?

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, berging, garderoberuimte, toilet, badkamer, kantoorruimte/slaapkamer met kasten wand en terrasdeuren naar de tuin, 2e slaapkamer, eveneens met terrasdeuren naar de tuin, inpandig toegang tot de royale berging met een deur naar de tuin. Oorspronkelijk waren er 3 slaapkamers aanwezig op de begane grond, en dit is ook weer eenvoudig te realiseren. De slaapkamers liggen aan een kleine veranda.

    Eerste verdieping
    Overloop, grote woonkamer met een open keuken, bijkeuken, toilet, slaapkamer met een eigen badkamer. Vanuit de woonkamer en de keuken heb je direct toegang tot het riante terras en heb je ook een voortreffelijk uitzicht. Vanaf het terras heb je via een buitentrap direct toegang tot de achtertuin. De slaapkamer is voorzien van dubbele deuren met een Frans balkon.

    Tweede verdieping
    Overloop met een prachtige vide, werkhoek, een grote inloopkast, een slaapkamer en een grote multifunctionele ruimte. Laatstgenoemde ruimte kan gebruikt worden als speelkamer/werkkamer/atelier/slaapkamer etc. De slaapkamer is voorzien van een badkamermeubel met wastafel.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en verzorgd. Er zijn diverse terrassen en je geniet in de achtertuin van ontzettend veel rust en privacy. De oprit biedt voldoende ruimte aan het parkeren van 5 auto's. Ideaal is ook de grote en hoge carport waar u de auto, boot of caravan perfect kunt stallen.

    Belangstelling voor deze prachtige woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor. Wij plannen dan een bezichtiging met u in en laten u graag alle mooi details van het huis zien.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.