Binnenhoek 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8266LS
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
143m²
Perceeloppervlakte:
233m²
Inhoud:
570m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Heerlijk, alles nieuw!

    Deze 2-onder-1-kapwoning is gebouwd in 2017 en is strak en modern afgewerkt. Uiteraard is de woning perfect geïsoleerd en er is aandacht besteed aan duurzaamheid. De woning beschikt namelijk over zonnepanelen.

    Gunstig gelegen aan de rand van de woonwijk Het Onderdijks, met vrij uitzicht aan de voorzijde. Vanaf hier bent u snel de wijk in en uit. Op enkele honderden meters bevindt zich het NS treinstation en de recent geopende supermarkt van AH. In de wijk zijn twee basisscholen aanwezig en vele speelvoorzieningen voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën.

    Indeling

    Begane grond
    Via de oprit bereikt u de voordeur die toegang biedt tot de ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is uitgebouwd aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de tuin. De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat, dubbele combi-oven, koelkast en vriezer.

    De vloer in de hal is afgewerkt met een mooie tegelvloer en de vloer in de woonkamer is afgewerkt met een pvc-vloer.

    Eerste verdieping
    Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De prachtige badkamer beschikt over een royale douchehoek, toilet, ligbad en een dubbele wastafel. De badkamer is uitgebouwd en daardoor groter dan de standaard versie. De slaapkamers zijn lekker ruim en licht door de grote raampartijen.

    De vloer op deze verdieping is afgewerkt met een pvc-vloer.

    Tweede verdieping
    Royale zolderkamer met o.a. wasruimte. Er is een extra slaapkamer gerealiseerd. Ook de tweede verdieping is enorm licht door de vele raampartijen.

    De vloer op deze verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

    Tuin
    De tuin is 12 meter diep en is gelegen op het oosten.

    Garage
    De aangebouwde stenen garage biedt ruimte voor 1 auto of de nodige ruimte voor fietsen e.d. De garage is voorzien van een afgewerkte betonvloer, een waterpunt en een stalen kanteldeur met een loopdeur. Aan de voorzijde van de garage bevindt zich de oprit waar u de auto kunt parkeren. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid in de straat.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.