Bevernel 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.500,- k.k.
Postcode:
8265KN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
184m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
1982
Plaats woning op:  




  • Mooie tussenwoning in Cellesbroek met een aantal grote pluspunten. Deze woning staat op een relatief grote kavel waardoor de woning beschikt over een diepe achtertuin. Deze is circa 20 meter diep en is ook nog eens gunstig gelegen op het zuidwesten. Een ander groot pluspunt van deze woning is het feit dat je er niet veel meer aan hoeft te doen. De woning is van top tot teen netjes afgewerkt en goed onderhouden. Een leuk extraatje t.o.v. de andere woningen in deze prijsklasse is de serre aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kun je al erg snel "buiten" zitten en is het een verlengstuk van je woonkamer.

    Gelegen aan een rustige straat met vergelijkbare woningen. In de directe omgeving zijn winkels, scholen en sportverenigingen te vinden. Voor jongen kinderen is het ook een fijne plek om te wonen, met voldoende speelgelegenheden in de buurt.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet met wandcloset en fontein, garderoberuimte, inpandig toegang tot de berging met bergzolder, ruime woonkamer met een provisiekast onder de trap en een open keuken. De keuken is ingericht met een moderne keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de serre/veranda. Deze is voorzien van verlichting en van een glazen schuifwand. Doordat de serre/veranda afsluitbaar is, kun je al snel "buiten" in het zonnetje zitten.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is in 2015 vernieuwd en is ingericht met een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping,
    Overloop, nieuw dakraam, opstelling cv-ketel, wasruimte, een inbouwkast, 4e slaapkamer met 2 dakramen en een luik naar berging.

    Vliering
    Via een luik kom je op de vliering met extra bergruimte.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd. Er is een buitenkraan aanwezig, een overkapping en een houten tuinschuur.

    MOCHT U MEER WILLEN WETEN OF ZIEN? NEEM DAN CONTACT OP MET 038-3336633 VOOR EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.