Beukenweg 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 645.000,- k.k.
Postcode:
8266AE
Ligging:
aan water
Woningtype:
villa
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
851m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
1976
Plaats woning op:  




  • Misschien wel de beste plek in Kampen om te wonen! Met uitzicht op de IJssel en op loopafstand van de binnenstad en winkelcentrum Zuid. Aangeboden wordt u deze villa welke o.a. beschikt over de volgende kenmerken;

    - verwarmd buitenzwembad
    - grote woonkamer met open haard en vrij uitzicht op de IJssel
    - natuurstenen vloer met vloerverwarming
    - heteluchtverwarming i.c.m. airconditioning
    - 4 slaapkamers en 2 badkamers
    - grote inpandige garage
    - centraal stofzuigsysteem
    - beregeningsinstallatie met een eigen waterbron

    De woning is gebouwd in 1976 op een riante kavel van 851 m2. De woning wordt nog altijd bewoont door de eerste eigenaar en is uitstekend onderhouden. Ook is er altijd gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen.

    Indeling

    Begane grond
    Vanuit de hal op de verdieping bereik je de begane grond met technische ruimte waar de installaties zich bevinden, ruime slaapkamer met wastafel, 2e grote slaapkamer met eigen badkamer en een 3e grote slaapkamer met eigen badkamer. De grote slaapkamers grenzen aan de achtertuin en beschikken elk over een schuifpui welke direct toegang geven tot het terras en het zwembad.

    De garage is inpandig te bereiken en is voorzien van een tegelvloer, gootsteen, opstelling cv-ketel, centraal stofzuigsysteem, trapkast en een elektrisch bedienbare garagedeur en een loopdeur naar de tuin.

    Verdieping
    Entree, hal, overloop, trap naar een bergruimte, garderobe, toilet met wandcloset en fontein, slaapkamer/werkkamer, woonkamer met een straatgerichte zithoek met een open haard en vrij uitzicht over de IJssel, schuifpui naar groot balkon, eethoek met zicht op de tuin, open keuken met aansluitend toegang tot de bijkeuken. Via de bijkeuken heb je via een trap toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken voorzien van natuurstenen blad, vaatwasser, inductieplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. De bijkeuken is voorzien van een vaste kast en een werkblad met daaronder ruimte voor de wasmachine en de droger.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en biedt ontzettend veel privacy. Het zwembad is lekker royaal en wordt verwarmd middels een warmtepomp welke onlangs nog nieuw is geïnstalleerd.

    VOOR EEN BEZICHTIGING VAN DIT FANTASTISCHE HUIS KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS KANTOOR!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.