Berklaan 73, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 550.000,- k.k.
Postcode:
8262BL
Ligging:
aan water
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
128m²
Inhoud:
420m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen aan de IJssel in dit royale en luxe afgewerkte appartement.

    Het appartement beschikt o.a. over een riante woonkamer van ruim 70 m2, een inpandig balkon, 2 slaapkamers, een fietsenberging en een parkeerplaats in de parkeergarage.

    Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht op rivier de IJssel. Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping van het appartementencomplex "Michiel de Ruyter". Gebouwd in 2010, uitstekend geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

    Indeling van het appartement
    Entree, hal, garderobekast, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, 2 slaapkamers, badkamer, bijkeuken/wasruimte, grote woonkamer met een open keuken. De slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten.

    De keuken is ingericht met een luxe en riante inbouwkeuken voorzien van vaatwasser, combi/stoomoven, inductiekookplaat, afzuigkap, quooker en een koel/vriescombinatie.

    De badkamer is heerlijk ruim, en is ingericht met een toilet, een grote inloopdouche en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    De vloer in het appartement is afgewerkt met een pvc-vloer.

    Inpandig balkon
    Het appartement is zo ontworpen dat de pui op de zuidwest kant volledig open geschoven kan worden. Op deze manier wordt een inpandig balkon gecreëerd waar je in de middag en de avond in de zon kunt zitten.

    (Fietsen)berging
    Bij het appartement behoort een ruime privé berging. Handig is de vliering welke gecreëerd is in de berging.

    Parkeerplaats
    In de parkeergarage kun je de auto parkeren op een privé parkeerplaats en loopt u binnendoor naar het appartement via de trap of met de lift.

    Servicekosten
    De bijdrage aan de VVE ligt op €175,- per maand. Dit is in vergelijking tot andere appartementencomplexen relatief laag. De bijdrage is nodig voor de collectieve brandverzekering, onderhoud aan het gebouw en onderhoud, schoonmaak en energiekosten van de gezamenlijke ruimtes.

    WILT U EEN KEER BINNEN KIJKEN? BEL DAN GERUST MET 038-3336633 VOOR EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.