Berklaan 34, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8262BK
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
196m²
Inhoud:
600m³
Bouwperiode:
2009
Plaats woning op:  




  • Riant herenhuis met inpandige garage en met een prachtig uitzicht over de IJssel. Het is bijzonder goed wonen op deze locatie. Op loopafstand van de binnenstad van Kampen en lekker dichtbij de voorzieningen.

    Deze woning beschikt over veel ruimte. De gevels zijn recht waardoor de ruimte optimaal benut kan worden! Dit huis heeft nog een enorm pluspunt ten opzicht van de naastgelegen woningen namelijk: Het betreft een hoekwoning waardoor er veel meer lichtinval is door de ramen in de zijgevel en het object heeft een vrijer uitzicht!

    De woning is gebouwd in 2009 en is uiteraard uitstekend geïsoleerd en van alle gemakken voorzien. Tijdens de bouw zijn de woning in dit blok geschakeld gebouwd. Dit geeft een leuk speels effect en daardoor zijn de balkons van deze woningen een fractie groter in vergelijking tot andere woningen in de straat.

    Indeling

    Begane grond
    Overdekte entree, hal met meterkast, trapopgang, inpandige garage, tuin-/ slaapkamer en een bijkeuken die voorzien is van een wasmachineaansluiting. De tuin-/ slaapkamer is voorzien van een schuifpui naar de tuin. De tuinkamer is daarnaast tevens uitstekend te gebruiken als slaapkamer, kantoorruimte, praktijkruimte of speelkamer voor de kinderen.

    Eerste verdieping
    Overloop, toilet, woonkamer en open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combioven en een vaatwasser (2017). Vanuit de woonkamer is er prachtig zicht op de IJssel en de openslaande deuren bieden toegang tot het terras.

    Tweede verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers beschikken over veel praktische ruimte door de rechte gevels en het platte dak. Hierdoor kunt u de kamer(s) volledig benutten en naar eigen wens inrichten. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, toilet en een dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een provisiekast waarin de cv-ketel is geplaatst.

    Terras
    Vanuit de woonkamer bereikt u het terras wat gelegen is op de eerste verdieping en voorzien is van nieuwe vlonders. Vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht over de wijde omgeving en met een oppervlakte van 17 m2 voldoende ruimte!

    Tuin
    De tuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een achteruitgang. Via de bijkeuken of de schuifpui in de tuin-/ slaapkamer kunt u de tuin bereiken. Parkeren is mogelijk op de oprit aan de voorzijde van de woning en er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de straat.

    Een aantal pluspunten op een rijtje:

    + vrij uitzicht en in de nabije omgeving van vele voorzieningen
    + de woning is in 2018 geschilderd
    + de ketel is in 2018 vernieuwd!
    + een inpandige garage
    + balkon & tuin!
    + veel inhoud i.v.m. de rechte gevels!

    Beleef het met uw eigen ogen en plan een afspraak in via ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.