Ballade 22, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8265SB
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
107m²
Perceeloppervlakte:
158m²
Inhoud:
370m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  




  • Hoekwoning met uitgebouwde woonkamer, ruime tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde door de straat.

    Gelegen in woonwijk De Maten. Het is hier rustig wonen en toch ook centraal ten opzichte van alle voorzieningen. De woning ligt aan de rand van de wijk waardoor je ook dichtbij het buitengebied/de natuur bent.

    De huizen in de straat zijn gebouwd in 1998. Aan de achterzijde is de woning behoorlijk vergroot door een uitbouw van 3 meter diep over de volle breedte. Hierdoor is een grote woonkamer gecreƫerd.
    De badkamer is in 2018 vernieuwd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, meterkast, royale woonkamer met provisiekast onder de trap en een open keuken aan de voorzijde van het huis. Vanuit het keukenraam heeft men vrij uitzicht door de straat.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een nieuwe koel/vriescombinatie.

    Het plafond in de woonkamer is strak gestuct en de vloer is afgewerkt met een laminaatvloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en een inloopdouche. De badkamer is in 2018 vernieuwd.

    Tweede verdieping
    Ruime zolderkamer met Velux dakraam, schuifwanden met bergruimte achter de knieschotten. Deze verdieping wordt gebruikt als wasruimte en werkkamer. Op eenvoudige wijze kun je hier indien gewenst een 4e slaapkamer maken.

    Tuin
    De tuin is voorzien van 50 x 50 tegels en behoeft weinig tot geen onderhoud. In de achtertuin beschikt men over een houten schuur en de tuin is bereikbaar via de eigen steeg naast de woning. Verder beschikt men in de tuin over buitenverlichting en is er een buitenkraan aanwezig in de voortuin en in de achtertuin.

    Overige
    De woning is voorzien van zonnewering in de vorm van elektrisch bedienbare rolluiken, een screen en een groot terrasscherm.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.