Balkstraat 12, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 229.000,- k.k.
Postcode:
8262NA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
151m²
Perceeloppervlakte:
143m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte in dit huis! Maar liefst 155 m2 aan woonoppervlakte is uniek te noemen voor een woning in een rij. Deze XXL woning beschikt o.a. over een grote woonkamer, luxe keuken en sanitair, 4 riante (slaap)kamers, een dakterras en een heerlijke tuin op het zuidoosten. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en daarnaast dichtbij de binnenstad van Kampen willen wonen. Vanuit de woning is het namelijk slechts een paar minuten lopen naar de winkelstraat.

    Naast de locatie en de ruimte is het kopen van deze woning ook een bewuste keuze. U kiest namelijk voor een uitstekend geïsoleerde woning en daarnaast lage onderhoudskosten in vergelijking met een oudere woning.

    KOM BINNEN:
    We komen binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar boven. Het inbouwtoilet is in nette staat en voorzien van dezelfde PVC-vloer als de gehele benedenverdieping. De strakke, maar warme keuken met granieten blad heeft veel werkruimte en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Tussen de keuken en de woonkamer is ruimte voor een eettafel, al kun je in deze woning ook heerlijk aan de bar eten. De zithoek biedt meer dan genoeg ruimte om te ontspannen.

    VERDIEPINGEN:
    Op de 1e verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers. De voorste slaapkamer heeft openslaande deuren en een Frans balkon. De badkamer heeft een heerlijk groot bad en aparte douche. De zolder verrast je wat licht en ruimte betreft. Door het deels platte dak is deze ruimte enorm en kunnen er gemakkelijk 2 slaapkamers worden gemaakt. Nog een verrassing: open de deur en je bevindt je op het dakterras. Doordat deze op het westen ligt, kun je hier vroeg in het voorjaar al van de middag- en avondzon genieten.

    TUIN:
    Door de achterdeur komen we in een heerlijk groene tuin, gelegen op het zuidoosten. Tegen het huis aan bevindt zich een stenen terras en achterin de tuin ligt een vlonder. Door de bijzondere open delen in de beide schuttingen geeft deze tuin je een wijds gevoel. In de achtertuin staat een ruime houten berging van circa 2 x 4 meter. Ideaal is ook de achteruitgang.

    UNIEK:
    • Vloerverwarming en slijtvaste PVC-vloer op de begane grond
    • Ramen op de begane grond zijn voorzien van screens waardoor het zomers heerlijk koel in huis blijft
    • Ramen/terrasdeuren op de bovenverdieping zijn voorzien van rolluiken
    • Deze woning is volledig kalkvrij dankzij een waterontharder
    • Afgelopen jaar is al het houtwerk en kunststof aan de buitenzijde geschilderd
    • Ongelofelijk ruim (500m³!) voor een eengezinswoning zo dicht bij het stadscentrum en de IJssel
    • Neutrale, luxe woning waar je zo in kunt trekken

    KOM LANGS EN ERVAAR HET ZELF!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.