3e Ebbingestraat 35, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 335.000,- k.k.
Postcode:
8261VR
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
9
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
109m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
1914
Plaats woning op:  




  • Locatie, ruimte en sfeer. Dit fantastische huis heeft het allemaal en staat te koop!

    Als het gaat om de locatie mag het duidelijk zijn. Aan de rand van de historische binnenstad van Kampen met vrij uitzicht op het stadspark. Zoals gezegd aan ruimte geen gebrek, totaal 160 m2 woonoppervlakte staat tot je beschikking en het huis heeft maar liefst 5 slaapkamers en er is ruimte voor eventueel meer slaapkamers. Sfeer is iets wat je moet voelen en daarom nodigen we je uit om een keer binnen te kijken en het te ervaren. U bent van harte welkom!

    Na de aankoop in 2000 is het huis door de huidige eigenaren grondig gerenoveerd, toch zijn veel authentieke details bewaard gebleven.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, originele tegelvloer, toilet, trapopgang, kelderkast, dichte keuken en een woonkamer met kamer-en suite. Het is heerlijk vertoeven in de woonkamer met houten vloer, hoge plafonds, schuifdeuren, vaste kasten en originele schouwen met gashaarden. Vanuit de eetkamer is er via de terrasdeuren direct toegang tot de achtertuin. De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken voorzien v.v. natuurstenen blad, vaatwasser, koelkast, combi-oven, gas op glas kookplaat en afzuigkap. In de keuken beschikt men over vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop met klein authentieke fontein, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, toilet en wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers en een grote zolderkamer met berging, wasruimte en opstelling cv-ketel.

    Tuin
    De woning beschikt over een achtertuin en een voortuin zodat je op elk moment van de dag een plekje in de zon kunt zoeken. De achtertuin beschikt over een zijuitgang welke uitkomt op de naastgelegen steeg.

    NU AL VERLIEFD? BEL DAN SNEL MET ONS KANTOOR, WANT DIT SOORT HUIZEN STAAN NOOIT LANG TE KOOP.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.