1e Ebbingestraat 14, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 239.000,- k.k.
Postcode:
8261XC
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
101m²
Perceeloppervlakte:
187m²
Inhoud:
362m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje! Wonen in een sfeervol verbouwde stadswoning met uitzicht op het stadspark.

    En wat dacht u van een eigen parkeerplaats en een riante stadstuin met achteruitgang! Dit huis heeft het en is daarmee erg aantrekkelijk.

    Deze speels ingedeelde, gezellige woning is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en geïsoleerd. De woning wordt niet alleen verwarmd door middel van een CV, maar heeft ook een houtkachel.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken en slaap-/studeerkamer. De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer en is verhoogd, waardoor er een mooi uitzicht is richting het plantsoen. De eetkamer staat in verbinding met de keuken en is voorzien van dubbele tuindeuren.

    De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Achter de keuken is de bijkeuken/wasruimte gelegen. Hier vindt u de wasmachine- en drogeraansluiting en een keukenblokje. Vanuit de bijkeuken komt u in de achtergelegen slaap-/studeerkamer, die voorzien is van een ruime vaste kast. Deze ruimte is uiteraard ook prima te gebruiken als berging.

    Eerste verdieping
    Via de hardhouten trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Deze is mooi licht en brengt je naar de badkamer en twee slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een vaste kast.

    De badkamer is eind 2017 vernieuwd en voorzien van een extra breed bad, wastafelmeubel, toilet, douche, designradiator en vloerverwarming. Kortom, voorzien van alle gemakken.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsvrij en er is een vrijstaande berging die te bereiken is vanaf de Plantsoenstraat en via de steeg welke in verbinding staat met de achtertuin.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.