Zwolseweg 9B, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 479.000,- k.k.
Postcode:
8271RA
Ligging:
vrij uitzicht
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
180m²
Perceeloppervlakte:
1106m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
1967
Plaats woning op:  




  • Tussen Kampen en Zwolle staat deze mooie vrijstaande woning. Landelijk gelegen, maar toch vlakbij de voorzieningen die de omliggende steden te bieden hebben.

    Altijd al een B&B willen beginnen? Het kan hier! Op het erf staan namelijk 2 houten chalets welke momenteel ook voor de verhuur worden aangeboden.

    De woning is gebouwd in 1967 op een perceel grond van ruim 1100 m2. In 2002 is het pand door de huidige eigenaar aangekocht en in 2003 uitgebouwd en zeer grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het gehele dak is vernieuwd, alles is geïsoleerd en gemoderniseerd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, garderobe, toilet met wandcloset en fontein, werkkast, inpandige garage, slaapkamer in de linkervleugel van het huis met een eigen badkamer, grote woonkamer met gashaard, terrasdeuren naar de tuin en een open keuken.

    Vanuit de woonkamer heb je een prachtig vrij uitzicht!

    De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

    Verdieping
    Overloop met vide, een grote werkkamer met 2 dakramen, tussenkamer met 2 dakramen en slaapgelegenheid en aansluitend bevindt zich nog een (slaap)kamer met een infrarood sauna. Tevens is er nog een kast waarin de cv-ketel staat opgesteld.

    Tuin
    De tuin rondom de woning is keurig aangelegd en het perceel is omheind met hekwerk. Tevens is er nog een tuinschuur aanwezig.

    Chalets
    De houten chalets/blokhutten zijn tevens na 2003 gerealiseerd en worden gebruikt als B&B. De chalets worden verwarmd middels gaskachels, beschikken over een keukenblok en een gezamenlijke douche en toilet buiten de blokhut.

    IETS VOOR U? BEL DAN MET ONS KANTOOR VOOR MEER INFORMATIE.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.