Oosterholtseweg 1a, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 425.000,- k.k.
Postcode:
8271PS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
171m²
Perceeloppervlakte:
304m²
Inhoud:
724m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Wat een mooi huis is dit! We vertellen u er graag alles over.

    Deze royale twee-onder-een-kapwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van IJsselmuiden, aan de rand van de nieuwbouwwijk Het Meer en tegen de oude dorpskern. Winkels, scholen en andere belangrijke voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving. Ook de afstand tot de historische binnenstad van Kampen is beperkt, binnen enkele minuten bereikt u het oude centrum en ook het NS station.

    Enkele belangrijke kenmerken van de woning;
    - gebouwd in 2016
    - op een kavel van 304 m2
    - met garage en een ruime oprit
    - tuin op het zuiden inclusief nieuwe overkapping
    - de woning is voorzien van zonnepanelen, kunststof kozijnen, een luxe keuken en modern sanitair

    Het betreft een riant huis met een inhoud van maar liefst 724 m3. Toch zijn de energiekosten laag. Vanwege de hoge isolatiewaarde en de opbrengst van de zonnepanelen ligt het huidige voorschot op slechts €120,- per maand.

    Indeling

    Begane grond,
    Entree, hal, trapopgang, toilet, woonkamer met een straatgerichte zithoek en een tuingerichte woonkeuken. De kamer en de keuken zijn van elkaar te scheiden middels ensuite deuren. In de keuken bevindt zich nog een ruime provisiekast onder de trap en vanuit de keuken is de garage inpandig te bereiken. Via de schuifpui heb je direct toegang tot de tuin.

    De keuken is ingericht met een topklasse keuken van Brugman. De keuken met spoeleiland is ingericht met een gasfornuis met grote oven, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en een quooker.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, inloopkast en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, een ruime douchehoek en een badkamermeubel met dubbele wastafelcombinatie.

    Tweede verdieping
    Grote zolderverdieping met wasruimte, bergruimte en slaapgelegenheid. Er is voldoende ruimte om hier één of eventueel twee extra (slaap)kamers te maken.

    Tuin
    De gehele tuin is keurig aangelegd. De achtertuin ligt gunstig op het zuiden en men beschikt hier over een mooie houten overkapping. Een groot pluspunt is de ontsluiting vanuit de tuin naar de eigen steeg naast de garage. Een ander groot voordeel is de grote oprit welke ruimte biedt aan meerdere voertuigen.

    Omdat er nog veel meer is om te laten zien en te vertellen, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Neem hiervoor contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.