Burgemeester van Engelenweg 42, Ijsselmuiden

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 535.000,- k.k.
Postcode:
8271AS
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
375m²
Inhoud:
605m³
Bouwperiode:
1927
Plaats woning op:  




  • Mooie vrijstaande woning met o.a. een grote houten schuur en een dubbele carport.

    Een huis waar de laatste jaren heel veel aan gedaan is. De woning is volledig gemoderniseerd, geïsoleerd en verduurzaamd.

    Zeer gunstig gelegen, op loopafstand van het winkelplein van IJsselmuiden, de monumentale binnenstad van Kampen het Station, en de IJssel. Tevens bevindt zich vlak achter de woning een speelweide en het Zoddepark.

    Het huis is voor een brede doelgroep geschikt. Zo is er een slaapkamer op de begane grond aanwezig met de mogelijkheid om ook een badkamer op de begane grond te maken. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. Dit maakt het huis geschikt voor gezinnen, maar ook voor minder validen. De extra kamer op de begane grond kan natuurlijk ook uitstekend gebruikt worden als werkkamer/kantoorruimte/praktijkruimte.

    Enkele authentieke elementen uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven. Denk aan de erker, glas-in-lood ramen, en-suite deuren en een granieten vloer in de hal.

    Begane grond
    Entree/hal met originele granito vloer, meterkast, trapopgang naar de verdieping, woonkamer met een straatgerichte zithoek, en-suite deuren naar de eetkamer met terrasdeuren, open keuken, achterportaal met toegang tot de wasruimte, toiletruimte en multifunctionele kamer met kastenwand.

    Verdieping
    Overloop met toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een kastenwand en airconditioning. De slaapkamer aan de voorzijde heeft middels openslaande deuren toegang tot het balkon. De praktisch ingerichte badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, toilet en badkamermeubel met dubbele wastafelkraan.

    Bergzolder
    Via vlizotrap te bereiken royale bergzolder.

    Berging
    In 2002 is aan de achterzijde van het perceel een ruime houten berging met verdieping en carport gerealiseerd! De berging heeft een afmeting van ca. 5,7 m x 4,10 meter. De royale bergzolder loopt door boven de carport. De berging is voorzien van elektra en verlichting.

    Tuin
    Bij de woning behoort een heerlijk ruime tuin welke keurig is aangelegd.

    Isolatie/duurzaamheid
    De woning is volledig geïsoleerd en op het dak van de berging zijn zonnepanelen geplaatst. Deze combinatie zorgt voor aangenaam comfort en lage energielasten.

    Belangstelling voor dit prachtige huis! Neem dan spoedig contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.