Kamperzeedijk 15, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 650.000,- k.k.
Postcode:
8277AP
Ligging:
buiten bebouwde kom
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
204m²
Perceeloppervlakte:
1118m²
Inhoud:
748m³
Bouwperiode:
1920
Plaats woning op:  




  • Riante vrijstaande woning met een multifunctioneel bijgebouw.

    Prachtig gelegen in het landelijke buitengebied van de gemeente Kampen. Het geheel staat op een mooi perceel eigen grond van ruim 1000 m2. Steden/plaatsen als Zwolle, Kampen, IJsselmuiden en Genemuiden bevinden zich op relatief korte afstand.

    Het huis is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1920. In 1997 is de woning fors uitgebouwd en gemoderniseerd. Verder is de woning goed onderhouden en goed geïsoleerd. Zo is het schilderwerk in 2018 nog opnieuw uitgevoerd. Verder is de fundering van het oorspronkelijke huis in 2017 geheel vernieuwd met 23 heipalen. De woning is geheel voorzien van vloerisolatie en dubbel glas. De muren en het dak zijn ook voor het overgrote gedeelte geïsoleerd tijdens de verbouwing van 1997.

    Het woonhuis zelf biedt ontzettend veel woonoppervlakte en diverse gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld;
    - kantoor of praktijk aan huis
    - B&B
    - inwoning/mantelzorg
    - slaapkamer en badkamer op de begane grond

    In 2014/2015 is er een nieuw multifunctioneel bijgebouw gerealiseerd welke volledig is geïsoleerd en verwarmd. Het bijgebouw is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur en er is een dubbele toiletgroep aanwezig. Het gebouw is aan de voorzijde voorzien van een grote overstek waardoor er een prachtige veranda is gecreëerd. De huidige eigenaren runnen hier tot op de dag van vandaag een succesvol theehuis. Deze exploitatie kan uiteraard voortgezet worden. Maar zoals gezegd is het multifunctioneel, u kunt het gebouw ook uitstekend gebruiken als;
    - kantoor aan huis
    - praktijk aan huis
    - B&B
    - kinderdagverblijf
    - hobbyruimte/atelier

    Indeling van het woonhuis

    Begane grond
    Entree, hal, kamer aan de voorzijde welke te gebruiken is als woonkamer/slaapkamer/kantoor/praktijk, badkamer, (eet)keuken, woonkamer aan de achterzijde met terrasdeuren naar de tuin, 2e hal met toegang tot toilet en bijkeuken/wasruimte. Vanuit de eerste hal is de trapgang naar de verdieping bereikbaar, als ook de toegang tot de provisiekelder.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken en biedt ruimte voor een eethoek. De inbouwkeuken is voorzien van een fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. De badkamer is ingericht met een ligbad, douche en wastafel.

    Verdieping
    Overloop, toilet en 4 slaapkamers.

    Zolder
    Luik naar een praktische bergzolder.

    Indeling van het bijgebouw
    Kamer met een open keuken, dubbele toiletgroep en een inpandige berging. Aan de achterzijde van het bijgebouw bevindt zich nog een houten berging welke in 2017 is gerealiseerd.

    Belangstelling voor deze prachtige woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.