Buitenwaarden 42, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8277AZ
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
118m²
Perceeloppervlakte:
67m²
Inhoud:
448m³
Bouwperiode:
2017
Plaats woning op:  




  • Wonen aan het water!!

    Mis deze kans niet om te wonen aan het water. Tevens heeft deze tussenwoning, gebouwd in 2017, een eigen aanlegplek, waardoor je zo het Ganzendiep op vaart. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een energielabel A, wat resulteert in zeer lage energielasten!

    Pluspunten:
    - Wonen aan het water
    - Eigen aanlegplaats voor de boot
    - Onderhoudsvrije aluminium kozijnen
    - Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
    - Energielabel A

    De indeling van de woning is speels te noemen. De woonetage ligt op de eerste verdieping. Op de begane grond is een tuin-/woonkamer, met toegang tot een balkon waar vanaf de aanlegplaats voor de boot bereikbaar is. De tuin-/woonkamer zou ook prima kunnen dienen als slaapkamer. Op de begane grond is ook de bijkeuken en een toiletruimte aanwezig. Een B&B zou hier dus ook prima gerealiseerd kunnen worden.

    Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping heb je een prachtig uitzicht over het water. Deze verdieping is voorzien van vloerverwarming en een schuifpui waardoor er heel veel licht binnen komt. De woonkeuken ligt op de hoger gelegen verdieping en is luxe uitgevoerd. Tevens kan je hier de eettafel kwijt. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

    De tweede verdieping biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Via een vlizotrap is de vliering bereikbaar die voldoende bergruimte biedt.

    Zowel aan de voor- als achterzijde kan je genieten van een prachtig uitzicht. Tevens is er achter en voor de woning voldoende parkeergelegenheid.

    De woning is schitterend gelegen in het plan "Thuishaven", nabij het Ganzendiep in Grafhorst, op korte afstand gelegen van een supermarkt en sportgelegenheden. Het Ganzendiep is een zijtak van de de IJssel bij Kampen en mondt uit in het Zwarte Meer. Het centrum van IJsselmuiden en Kampen zijn op fietsafstand bereikbaar.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree met overkapping, hal, berging, bijkeuken, toiletruimte, woonkamer met balkon.

    Eerste verdieping:
    Woonkamer en woonkeuken.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

    Geïnteresseerd? Neem snel contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.