Buitenwaarden 20, Grafhorst

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 450.000,- k.k.
Postcode:
8277AZ
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
174m²
Perceeloppervlakte:
324m²
Inhoud:
741m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • LET OP, DEZE WONING WORDT AANGEBODEN MET EEN SCHERPE BIEDEN VANAF PRIJS.

    Zo vind je er maar eentje!

    Deze bijzondere, onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde vind je niet zo vaak! De gevels en het dak zijn voorzien van strekmetaal, waardoor deze onderhoudsarm is. In de voor- en achtergevel zijn grote glazen puiten geplaatst, waardoor je prachtig vrij weg kijkt over de landerijen, het Ganzendiep en richting Grafhorst. Hierdoor is de woning heerlijk licht en heb je de hele dag zon in huis.

    De woning is ontworpen als een biezenmand aan de oever van de rivier Het Ganzendiep. De architectonische schuine lijnen in het dak refereren naar de boeg van een schip. De structuur van het materiaal is geïnspireerd op het bekende vlechtwerk van biezen, wat in de omgeving een oud bekend ambacht is. De kleur van de woning is afgestemd op de context van de locatie, waarbij de rietvelden aan de oevers het beeld domineren. Door het dak en de gevels uit een materiaal te voorzien worden de contouren van het vissershuis versterkt. Het materiaal suggereert een vissersnet dat over de woning is gedrapeerd.

    De woning is van binnen strak afgewerkt; alle wanden en plafonds zijn strak gestuct, de vloeren zijn voorzien van een strakke gietvloer en vloerverwarming.

    Onder de woning bevindt zich een ruime inpandige garage, kantoorruimte, wasruimte en ruime hal. Deze onderbouw bestaat geheel uit prefab beton.

    Op de eerste verdieping vind je de woonkamer aan de voorzijde met, zoals al gezegd, werkelijke een prachtig uitzicht! De keuken staat vrij in de ruimte en de kastenwand scheidt de keuken van de woonkamer. Voor de kastenwand staat het kook- en spoeleiland met diverse inbouwapparatuur, waaronder gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

    Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, waarvan 1 toegang heeft tot de vliering, en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche met rainshower, toilet en ligbad en tevens bereikbaar vanaf de masterbedroom.

    De woning is schitterend gelegen in het plan "Thuishaven", nabij het Ganzendiep in Grafhorst, op korte afstand gelegen van een supermarkt en sportgelegenheden. Het Ganzendiep is een zijtak van de de IJssel bij Kampen en mondt uit in het Zwarte Meer. Het centrum van IJsselmuiden en Kampen zijn op fietsafstand bereikbaar.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, meterkast, garage, kantoor en wasruimte. De kantoorruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer, en de wasruimte zou eventueel ook geschikt zijn om te gebruiken als 2e badkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, toiletruimte, woonkamer en eetkeuken.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

    Vliering:
    Toegang tot de vliering door middel van een vlizotrap. Hier vindt u voldoende bergruimte.

    Tuin:
    De tuin is verdeeld in twee gedeeltes. Een gedeelte is gelegen ter hoogte van de dijk, met een terras welke is gelegen op het zuiden en een gedeelte onder aan de dijk, waar de de kinderen heerlijk kunnen spelen.

    Nieuwsgierig? Bel voor een afspraak naar ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.