Project Ons Woonhart Fase 3 (cpo) Het Onderdijks, Kampen

Verkocht

Omschrijving


Ons woonhart III
Na het succes van twee CPO projecten volgt nu een derde project: 'Ons Woonhart III' . Op een prachtige locatie in het Groene Hart van de wijk Het Onderdijks in Kampen krijgen nu nieuwe huishoudens de kans om in een CPO project hun eigen droomhuis, werkruimte of winkel te bouwen.

CPO is de afkorting voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit betekent dat een groep mensen samen het project ontwikkelt, dus zonder dat er een projectontwikkelaar bij betrokken is. Hierdoor is het mogelijk om veel van je eigen woonwensen gerealiseerd te krijgen.

In het eerste CPO project Ons Woonhart dat gerealiseerd is, is echt geen enkele woning het zelfde. De breedte, de diepte en de hoogte van de woningen variëren. Maar ook heeft iedere woning een zelf gekozen gevelsteen en een eigen gevelindeling. Er zijn zelfs woningen met vides of een extra hoge woonkamer. Werkelijk uniek om zo naar eigen smaak te kunnen wonen in een zeer betaalbare woning.

Jouw eigen huis

Je bouwt op maat, jouw huis is echt anders dan dat van je buren. Wil je twee bouwlagen of drie, een plat dak of een hellend lessenaarsdak, een erker voor of achter, een vide, de woonkamer op de eerste verdieping of een grote woonkeuken, wil je een kluswoning dus zelf afwerken? Het kan allemaal, laat je fantasie de vrije loop en maak samen met de architect het ontwerp van jouw droomhuis. Doe alvast inspiratie op met leuke gevel- en interieurbeelden via Pinterest, Ons Woonhart III hier kan je ook je eigen sfeercollage maken.

Proces

Eerst heb je een gesprek met ons. Wij vertellen je meer over het project en over de mogelijkheden. Wij zullen ook met je spreken over je budget. Hierna heb je een vrijblijvend gesprek met de architect om kennis te maken en globaal te kijken naar je wensen en naar jouw wensen in relatie tot je budget. Hierna start het ontwerpproces en volgen verschillende individuele gesprekken met de architect. Als groep komen jullie ook bij elkaar en gaan jullie samen een stichting oprichten. Zo is het mogelijk om als groep subsidie aan te vragen bij de provincie, de gemeente Kampen kan hierbij assisteren. Als de ontwerpen gereed zijn dan zal het architectenbureau de plannen technisch uitwerken en de bouwvergunning aanvragen. Onderwijl kiezen we samen een aantal aannemers om een prijs op te vragen (aanbesteding). Hierna volgt de uitvoeringsfase.

Wat gaat je huis totaal kosten?

Omdat je zelf bepaalt hoe je woning er uit komt te zien kan je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Kies je voor een twee-laags of een drie-laags huis? Een smalle tussenwoning of een breed hoekhuis? Misschien ben je zelf wel heel handig (of heb je handige familie/vrienden) en werk je je eigen woning af. Op deze wijze kan je nog meer geld besparen.

Het project wordt als geheel aanbesteed zodat jullie samen een scherpe prijs uit de markt krijgen. In het eerste project lagen de kosten van de woningen tussen de € 170.000 en € 260.000,- Dit zijn de stichtingskosten, dus inclusief de bouwkosten, de grondkosten, kosten architect, kosten notaris, kosten constructeur, leges en aansluitkosten.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kenmerken

Stad:
Kampen
Prijs:
€ 170.000,- v.o.n. tot € 260.000,- v.o.n.
Woningtype:
Rijwoning
Plaats project op:  

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens en eventuele vraag in en wij nemen zsm contact met u op.