23 Woningen Stationskwartier, Kampen

Omschrijving


START VERKOOP IS GEWEEST EN DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

NEEM VOOR DE BESCHIKBAARHEID CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

Goed nieuws in Kampen! Op donderdag 28 mei start de verkoop van 23 prachtige woningen in het Stationskwartier te Kampen.

Het aanbod bestaat uit:

Woningtype Moed
4 twee-onder-een-kapwoningen (6.24 m x 10,74 m)
Inclusief gemetselde berging

Woningtype Fier
19 duurzame rijwoningen (5,4 m x 10,1 m)

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
Royale tuinen

De verkoop start op donderdag 28 mei. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is voor een inloop bij de makelaar gekozen. U kunt vanaf 28 mei de verkoopdocumentatie afhalen tijdens kantooruren. Inschrijven voor één van deze duurzame woningen kan uiterlijk tot en met vrijdag 5 juni om 12.00 uur.

Op en top duurzaam!
EPC 0: Klaar voor de toekomst.

EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie je woning heeft en hoe minder energie je woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen hebben een EPC van 0 en zijn daarmee volledig op de toekomst voorbereid.
Gasloos wonen & bodemwarmtepomp

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

Zonnepanelen

Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

Kenmerken

Stad:
Kampen
Prijs:
€ 289.500,- v.o.n. tot € 419.500,- v.o.n.
Woningtype:
Rijwoning en tweekappers
Plaats project op:  

Neem contact met mij op

Vul uw gegevens en eventuele vraag in en wij nemen zsm contact met u op.