Neringstraat 20, Kantoorruimte in Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8263BG
Soort BOG:
Kantoorruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
100m²
Plaats dit object op:  
 • Wonen en werken op het bedrijventerrein.

  Werken, ja ! Wonen…? Dat lijkt nou niet bepaald het ultieme woongenot. Maar uitzonderingen bevestigen de regel.

  En dit is een uitzondering.
  Op de hoek van de Neringstraat en de Gildestraat staat dit markante bedrijfspand met bovenwoning. De Neringstraat is een brede, rustige, bewoonde straat met mooie en goed onderhouden woningen en bungalows. En wat niet onbelangrijk is: volop vrije parkeerruimte.
  Dit deel van het bedrijventerrein ligt tegen het winkelcentrum Melmerpark. Binnen een straal van 1,5 km is er een supermarkt en zijn er scholen. Het centrum van Kampen ligt op 2 km afstand. En de N50 bereikt u in een paar minuten.

  Neringstraat 20 is een eiland van rust en ruimte. En dat terwijl alle openbare voorzieningen en de binnenstad vlakbij zijn.

  In maart 2020 heeft het exterieur groot onderhoud gehad; o.a. zijn de goten vernieuwd en is het hele pand professioneel geschilderd.

  Indeling

  Op de begane grond bevindt zich 210 m2 bedrijfsruimte. Het voorste deel bestaat uit een als showroom gebouwde ruimte met 3 ruime erkers, kantoorruimte en toilet. Het daarachter liggende deel is een loods/bedrijfsruimte met twee gekoppelde delen. Daar bevindt zich ook een toilet, wasruimte en een overheaddeur met een vrije toegang tot de Gildestraat. Het geheel maakt het uitermate geschikt voor een kleinschalig bedrijf, kantoren, kantoor/kantoren annex bedrijfsruimte, op bedrijventerrein toegestane detailhandel of voor een ruimte innemende hobby. Momenteel is er een internet-boekhandel in gevestigd,
  Optioneel wordt de naastgelegen (nu nog) van binnenuit toegankelijke hal van 90 m2 aangeboden. De prijs van deze ruimte is vastgesteld op 75.000,— k.k.

  Het erboven liggende luxe appartement van 190 m2 is zowel bereikbaar via de tuin en zijkant als via de bedrijfsruimte. Er is een stalen buitentrap in de tuin aanwezig die via een balkon toegang geeft tot de woonkamer en uiteraard omgekeerd.
  De indeling bestaat uit een royale woonkamer met open keuken en schuifdeur naar balkon en tuin, een gang naar 2 grote en 1 kleinere slaapkamer, badkamer met ligbad, douche, toilet en 2 vaste wastafels en een separaat toilet. Dan is er een grote studeer/werkkamer waar eenvoudig ook twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Verder zijn er veel ingebouwde hang-, leg- en voorraadkasten.

  Het hele pand is voorzien van dubbele beglazing, elektrische rolluiken en recent aangebrachte Unilux rolhorsystemen.

  De riante tuin (20x12 m), die op het zuid-oosten is gelegen, ligt geheel besloten en biedt alle privacy.
  Er is een aangebouwde schuur die als opslagruimte en/of als fietsenstalling kan dienen en een overkap voor haardhout.
  Tegen de achterzijde bevindt zich een prachtig nieuw gebouwd tuinhuis (4x7 m) met een glazen schuifdeurenfront. Het tuinhuis is compleet ingericht met keuken, loungeset, eethoek en verwarming door middel van heaters.
  Deze inrichting is voor een deel bij de koop inbegrepen.

  Omdat het pand op het bedrijventerrein is gevestigd wordt de woning aangemerkt als bedrijfswoning.

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.