Eckertstraat 502, Bedrijfsruimte in Kampen

Nieuw

Kenmerken

Prijs:
€ 550,- p.m.
Postcode:
8263CB
Soort BOG:
Bedrijfsruimte
Soort bouw:
bestaand
Plaats dit object op:  
 • Representatieve bedrijfsunit te huur in het nieuw gebouwde bedrijfsverzamelgebouw ‘De Eckert’ (unit 2).

  De bedrijfsunit beschikt over 50 m² op de begane grond en 50 m² kantoorruimte op de verdieping. De kantoorruimte is voorzien van voldoende daglicht. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1.250 kg/m².

  Opleveringsniveau
  De bedrijfsunit wordt volledig afgewerkt opgeleverd. De unit wordt voorzien van een overheaddeur, toiletruimte, meterkast met krachtstroom en telefoon/internetaansluiting. Overige wensen t.a.v. het opleveringsniveau zijn bespreekbaar.

  Het betreft dus een compleet uitgeruste bedrijfsunit geschikt als werkplaats, hobbyruimte, stallings- of opslagruimte en kantoorruimte.

  Ligging
  De bedrijfsunit is goed bereikbaar: de op-/afrit van de Rijksweg N50 ligt binnen één kilometer van het perceel. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen op het mandelige terrein.

  Bedrijvenpark “Rijksweg 50” grenst aan de Zuiderzeehaven en bedrijventerrein Haatlanden. Het bedrijventerrein is vernoemd naar de naastgelegen Rijksweg N50 en is gelegen aan de noordwestkant van de stad Kampen.

  HUURVOORWAARDEN

  Huurprijs
  € 550,-- per maand exclusief BTW.

  Servicekosten
  Nader te bepalen.

  Huurovereenkomst
  ROZ model Huurovereenkomst Kantoorruimte 2015.

  Waarborgsom
  Waarborgsom ter grootte van twee maanden betalingsverplichting.

  Huurperiode
  In overleg.

  Huurprijsaanpassing
  Jaarlijkse, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index 'alle huishoudens' (2006=100), vastgesteld door het CBS.

  BTW belaste verhuur
  Er wordt geopteerde voor een met BTW belaste verhuur. Huurder verklaart derhalve dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

  CONTACT
  R. Lemstra
  T 06-81624942
  E classiclegends@kpnmail.nl

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.