Kamille 32

Kamille 32

Verkocht
Een perfect huis voor mensen die op zoek zijn naar ruimte in en om het huis. Met 4 ruime slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer en maar liefst 362 m² grondoppervlakte is dit de ideale gezinswoning.

De woning ligt op een centrale locatie in Kampen. Vlakbij winkels, scholen en sportverenigingen. De straat waar het huis zich bevindt is een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer komt. Aan de achterzijde bevindt zich een appartementencomplex op respectabele afstand zodat je hier geen hinder van hebt. Sterker nog, in de achtertuin geniet je van goede privacy omdat er geen tuinen van achterburen aan je eigen tuin grenzen.

Het huis is uitstekend onderhouden en goed geïsoleerd. Het dak is geïsoleerd en er is dubbele beglazing toegepast. In 2010 is de spouwmuur geïsoleerd en in 2011 is er vloerisolatie toegepast. Het huis is in 2012 nog volledig opnieuw in de verf gezet door een professionele schilder.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, provisiekast, woonkamer met trapkast, schouw met houtkachel en deur naar de tuin, woon/eetkeuken aan de voorzijde van de woning met aansluitend toegang tot de bijkeuken en berging. De berging is ook ideaal om te gebruiken als kantoor of praktijkruimte.

De keuken is ingericht met een nette inbouwkeuken voorzien van koelkast, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Eerste verdieping
Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is vernieuwd in 2012, en is ingericht met een douchehoek, toilet en een badkamermeubel met wastafel.

Tweede verdieping
Overloop, opstelling cv-ketel, grote slaapkamer met een dakraam aan de voorzijde en een grote dakkapel over de volle breedte aan de achterzijde. Achter de schuifwanden beschikt men over veel bergruimte.

Tuin
Een genot is natuurlijk de grote tuin. In de tuin beschikt men over een houten tuinschuur. Verder is aanwezig een buitenkraan en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

DIT HUIS ZAL U ZEKER POSITIEF VERRASSEN. BEL GERUST VOOR EEN BEZICHTIGING MET 038-3336633

Kenmerken

Prijs
€ 250.000 k.k.
Postcode
8265DG Kampen
Woningtype
eengezinswoning
Oppervlakte
150m²
Perceeloppervlakte
362m²
Inhoud
470m³
Oplevering
in overleg
Ligging
aan rustige weg
Tuin
Ja, achtertuin
Garage
Ja

Locatie



Reageren